![]() |
Re: Machetele mele - blue macca
frumoasa macheta asta, la modelul real imi place mult pe mustar..
|
Toate ca toate, insa pozele de ce e faci asa intunecate?
|
12 Attachment(s)
model collector - pozele le fac in casa, pe fundal negru, iar aparatul meu este cam pe moarte, sa zic asa. de aceea si focalizarea cam lasa de dorit la multe poze. totusi, bugetul nu imi permite alta camera, asa ca mai trag de actuala cat mai rezista.
dupa o pauza lunga #2, continui cu BMW M3 E36 1/24 Schuco [multumiri florin vfd] |
Da, da, daaa:twisted: Frumos, peste cateva zile imi vine si mie o mata galbejita:lol: Mi se pare mie sau ti-ai bagat degetele in ea deja? Avea grila aia fata vopsita in negru din fabrica?
PS: incearca sa asiguri mai multa lumina in zona in care faci pozele. La fel patesc si eu cu focalizarea daca e lumina slaba. Din cate vad expunerea e deja la maxim si probabil daca maresti ISO-ul obtii frumusete de "purici" pe imagine. Singura solutie cred ca ar fi sa mai bagi cateva veioze/spoturi in zona. |
Cateogoric.///M Power :yes::rockon:
se incadreaza bine acolo, langa restul bavarezelor. imi place cum arata pe fundal negru.bravos ! |
interesanta culoarea de pe bavarez!
|
12 Attachment(s)
merci fain de sugestii, Radu;
ramanem tot la pisici; de data asta urmeaza BMW E36 M3 GTR 1/24 Bburago [multumiri BuBu>KRS<] |
o macheta veche si frumoasa, pacat ca nu sunt intacte decalurile..
|
9 Attachment(s)
asa este, pacat; eu oricum sunt multumit de raportul calitate-pret in cazul asta.
ca tot vorbesti de machete vechi, hai sa continuam cu un Porsche 911 Carrera ('67 cred) 1/24 Bburago [multumiri Thunder77] |
asta din cate vad arata foarte bine, fumos model!!!
|
6 Attachment(s)
a fost intretinuta bine, cum merita o astfel de macheta :D
ramanem pe Porsche 911 Carrera 1/24 Bburago mai recenta, nu prea le am cu anii exacti. |
E varianta 996 aparuta prin '97. Masina e frumoasa, dar macheta e un Bburago :( O am si eu si de fiecare data cand ma uit la ea si vad problemele de matrita imi vine sa ma sui pe pereti.
|
Quote:
|
Da, nu zic ca nu se poate scoate ceva frumos din ea, dar e pacat ca trebuie depuse atatea ore de munca.
|
Ce de'a matze pe topicul asta:shock:..Superbe.Felictari.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning