![]() |
Re: Discutii despre masini
Quote:
.. e Phaeton. :D TDI nu are commonrail. decat ultimele 2 scoase sunt o combinatie cu commonrial. dar PD -pompe duse de la VAG are cuplu mai mare si e mai puternica la origine decat CR. dar e mai zgomotoasa si mai poluanta. de asta trece usor usor si VAG la CR. desi eu nu prea vreau. |
Quote:
|
da ma, depinde ce carte citesti. conform graficului transformarilor is 5 faze de evolutie. reformulez deci: dizelu e motor in 4 timpi dar poate fi privit si ca motor in 5 timpi.
|
2 Attachment(s)
Am vazut ieri o mashinutza frumoasa foc. Numere de Bucuresti, nu stiu daca e de pe la noi insa mi-au ramas okii la ea. Cand ma fac mare imi iau si eu una :)
OPEL VECTRA OPC |
Sunt vreo 4 la noi in tara...si una din ele e a lui Cristi Tabara....de la Pro TV!8)
|
si eu am crezut la fel. dar aia e GTS, nu OPC ;) eu stiu ca nu e acelasi lucru...
don , sigur era OPC si nu GTS? :D |
Frate, scria in stanga Vectra si in dreapta OPC si nimic altceva ...
|
Sunt doua modele !
OPC-ul este tunerul de fabrica Opel si este Vectra OPC GTS-ul este un pachet sport scos direct de fabrica ! ;) |
e adevarat k dak nu am centuri pe spate trebuie sa-i pun? k acuma fiind obligatorie si asta pe spate. nu e cazul meu dar m-am contrazis cu cineva
|
Daca masina nu e prevazuta din fabrica cu centuri atunci n-ai de ce sa-i pui...
|
pai...ia fi atent din moment ce trb asta e lege,masinile kre nu au centuri pe spate cik nu mai trec RAR-u.si cik tre prevazute cu astfel de centuri.
|
imposibil, conteaza anul de fabricatie al masinii si daca nu e prevazuta din fabrica cu asa ceva nu iti pui. daca iti pui atunci ele trebuie sa fie omologate pt. masina, etc. etc.
|
Re: Masini tari de pe la noi
Care este cea mai puternica masina din Ploiesti oare?
M5??? Mai e vreuna mai tare de 507 CP ??? |
Quote:
sper sa nu se ia lumea de mine din nou dar DON-u a pus o intrebare, iar eu i-am zis ce stiu eu. Normal ca pot sa fie si altele cu mai multi cai si sa nu stim noi de ele! Poate de ex M5-ul ala este preparat...pe langa faptul ca este M! ;) |
corvetul ala negru ? cati cai are ? ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning