![]() |
Re: E36 - 328i - un nou inceput ! ! !
ms mult pt informatie.as vrea sa imi dai un nr,ceva de contact.dupa sarbatori o sa ma apuc si eu serios de trb.bafta in continuare cu proiectul si felicitari pt stadiul in care ai in ajuns in acest sport.
|
va salut in 2010....
dupa niste sarbatori in care mi-am batut joc de ficat splina, stomac si un concediu splendid in Austria, am revenit cu mare chef de treaba... pentru ca imi era tare dor de niste power slide-uri, am raspuns invitatiei prietenilor mei din Piatra NT si am tras azi o fuga la ei pentru o sesiune de drift pe zapada (mai mult gheata) pe circuitul lor. A fost tare fain, ne-am srans vreo 5 masini si am facut haos.. In cautarea filmarilor de acolo, am dat de cateva clipuri pe care nu le aveam si pe care vreau sa le impartasesc cu voi, asa ca un preambul la noul sezon: 1. https://www.youtube.com/watch?v=TctR-ejfnE8 2. https://www.youtube.com/watch?v=sQYDuWZLYY8 3. https://www.youtube.com/watch?v=SXSEBYQfy7s Ii rog pe aceasta cale pe baietii care au fost azi la circuit la piatra NT si au filmat, sau pozat, sa imi dea cateva link-uri. Bafta tuturor si ne vedem in CND. Razvan LKN |
Quote:
Salut! Toate filmuletele au ceva aparte, dar al 2-lea mai exact mi se pare cel mai reusit! Bravo, si succes in continuare! De ce sa avem un "Ken Block al Sucevei" cand avem Razvan LKN din Suceava!? :twisted: |
Quote:
Dar comentariile de pe fundal ti-au placut??? Mie mi se par criminale... glumeti baimarenii, nu? Bafta, Razvan LKN |
Ca deobicei Razvane jos palaria !!!
Esti un TALENT !!! BAFTA si anul asta sa castigi cat mai multe etape !!! Abia astept evenimentele de la Suceava sa merg in dreapta cu tine asta bineinteles daca ma iei ca anul trecut cand am mers la taxidrift la toate evenimentele din SV cu tine :D BAFTA !!! Quote:
BAFTA |
Quote:
eu sper sa facem 4 evenimente la SV in vara asta... sa vedem cum stam cu timpul pentru ca va fi un sezon foarte aglomerat... Sper sa reusim. Quote:
|
5 Attachment(s)
Salut Razvan. Scuze de intarziere dar abia acum am reusit sa ma apuc de fotografiile cu masina ta, de Duminica de la Piatra Neamt. Sper sa iti palca:) pt restul da'mi un buzz pe mess si ti le trimit:)
|
Quote:
felicitari. Razvan LKN |
Quote:
|
Razvane dar o data aproximativa cu primul event din SUCEAVA imi poti oferi ? ( macar luna ), k abia astept :D
BAFTA !!! :D |
Quote:
nu mai spune la nimeni :D |
Quote:
BAFTA !!! |
bossule, crima masina dar incerca ceva cu farurile alea..plm parca nu se incadreaza in peisaj! bafta!
|
Quote:
nu am sa fac nimic cu farurile, pentru ca imi plac foarte mult si se potrivvesc perfect in peisaj... Bafta, Razvan LKN |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning