![]() |
Re:
Quote:
cred ca am citit de vreo 7 sau 8 ori si ma tot blocam la \"are loc o mai masina mai mijloc\" nici o virgula macar, dar imi place ca ai inceput cu litera mare :wink: |
s-a intamplat ceva cu comunitatea!!!sapt trecuta posta toata lumea,abia aveai timp sa citesti posturile si acum cate 5 posturi pe zii :( :cry: :cry:
|
vad ca nu prea misca lumea pe aici
|
Re:
[quote=\"RaulNFS\"]
Quote:
cred ca am citit de vreo 7 sau 8 ori si ma tot blocam la \"are loc o mai masina mai mijloc\" nici o virgula macar, dar imi place ca ai inceput cu litera mare :winkDa mey sunt niste borduri cum a pus pe republici pe sectorul din mijloc dar asta de la sala sunt facut din asfalt sau ciment si are loc o masina sa intre printre ele si ete puse cam cam din 15 m in 15 metri si sunt pe partea mai lata unde este locu de parcare nu pe unde intri prin dreapta Bre asa scriu eu pe net .... :? |
Re:
[quote=\"RaulNFS\"]
Quote:
cred ca am citit de vreo 7 sau 8 ori si ma tot blocam la \"are loc o mai masina mai mijloc\" nici o virgula macar, dar imi place ca ai inceput cu litera mare :winkDa mey sunt niste borduri cum a pus pe republici pe sectorul din mijloc dar asta de la sala sunt facut din asfalt sau ciment si are loc o masina sa intre printre ele si ete puse cam cam din 15 m in 15 metri si sunt pe partea mai lata unde este locu de parcare nu pe unde intri prin dreapta Bre asa scriu eu pe net .... :? oboseala asta |
nu va mai certati ma ca mai greseste omul
|
calm mah ca nu ne certam ce dracu'
|
RaulNFS am sa te spun lu tata sa vina sa te bata :lol:
|
poate ziceti ceva de mine!!! stiti ca am pile la parcarea din centru :wink: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
ce tare !!!! :lol: |
omule cine rade la urma rade mai bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
yo nu glumesc cu parcarea,poate vrei sa cumpar parcarea sa nu mai ai unde sa lasi masina noaptea :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: si o sa iti imprumut un shantz :wink: :wink: :wink: |
ba cum imi pun si eu poza la semnatura ca HTML is OFF???
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
danke
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning