Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

RaulNFS 21-11-05 20:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CobraArt\"
Da mey sunt niste borduri cum a pus pe republici pe sectorul din mijloc dar asta de la sala sunt facut din asfalt sau ciment si are loc o mai masina mai mijloc sa intre printre ele cam din 15 m in 15 metri si sunt pe partea mai lata unde este locu de parcare nu pe unde intri prin dreapta

sa fiu al dracu' cat am stat sa inteleg ce a vrut asta sa scrie aici. omule fi mai atent cand scrii. sa inteleaga si ochiu meu, k eu is mai greu de cap.. :lol:

cred ca am citit de vreo 7 sau 8 ori si ma tot blocam la \"are loc o mai masina mai mijloc\"

nici o virgula macar, dar imi place ca ai inceput cu litera mare :wink:

shantzu 21-11-05 21:01

s-a intamplat ceva cu comunitatea!!!sapt trecuta posta toata lumea,abia aveai timp sa citesti posturile si acum cate 5 posturi pe zii :( :cry: :cry:

DRooPY 21-11-05 22:29

vad ca nu prea misca lumea pe aici

CobraArt 21-11-05 23:20

Re:

[quote=\"RaulNFS\"]
Quote:

Da mey sunt niste borduri cum a pus pe republici pe sectorul din mijloc dar asta de la sala sunt facut din asfalt sau ciment si are loc o mai masina mai mijloc sa intre printre ele cam din 15 m in 15 metri si sunt pe partea mai lata unde este locu de parcare nu pe unde intri prin dreapta

sa fiu al dracu' cat am stat sa inteleg ce a vrut asta sa scrie aici. omule fi mai atent cand scrii. sa inteleaga si ochiu meu, k eu is mai greu de cap.. :lol:

cred ca am citit de vreo 7 sau 8 ori si ma tot blocam la \"are loc o mai masina mai mijloc\"

nici o virgula macar, dar imi place ca ai inceput cu litera mare :winkDa mey sunt niste borduri cum a pus pe republici pe sectorul din mijloc dar asta de la sala sunt facut din asfalt sau ciment si are loc o masina sa intre printre ele si ete puse cam cam din 15 m in 15 metri si sunt pe partea mai lata unde este locu de parcare nu pe unde intri prin dreapta
Bre asa scriu eu pe net .... :?

CobraArt 21-11-05 23:21

Re:

[quote=\"RaulNFS\"]
Quote:

nici o virgula macar, dar imi place ca ai inceput cu litera mare :winkDa mey sunt niste borduri cum a pus pe republici pe sectorul din mijloc dar asta de la sala sunt facut din asfalt sau ciment si are loc o masina sa intre printre ele si ete puse cam cam din 15 m in 15 metri si sunt pe partea mai lata unde este locu de parcare nu pe unde intri prin dreapta
Bre asa scriu eu pe net .... :? oboseala asta

BMWfan 22-11-05 08:43

nu va mai certati ma ca mai greseste omul

RaulNFS 22-11-05 12:45

calm mah ca nu ne certam ce dracu'

CobraArt 22-11-05 13:14

RaulNFS am sa te spun lu tata sa vina sa te bata :lol:

shantzu 22-11-05 14:25

poate ziceti ceva de mine!!! stiti ca am pile la parcarea din centru :wink: :twisted: :twisted:

RaulNFS 22-11-05 14:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shantzu\"
poate ziceti ceva de mine!!! stiti ca am pile la parcarea din centru :wink: :twisted: :twisted:

lool :lol: :lol: iar ne iei ma cu parcarea? :lol: :lol:
ce tare !!!! :lol:

shantzu 22-11-05 14:40

omule cine rade la urma rade mai bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
yo nu glumesc cu parcarea,poate vrei sa cumpar parcarea sa nu mai ai unde sa lasi masina noaptea :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
si o sa iti imprumut un shantz :wink: :wink: :wink:

CobraArt 22-11-05 14:58

ba cum imi pun si eu poza la semnatura ca HTML is OFF???

RaulNFS 22-11-05 17:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shantzu\"
omule cine rade la urma rade mai bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
yo nu glumesc cu parcarea,poate vrei sa cumpar parcarea sa nu mai ai unde sa lasi masina noaptea :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
si o sa iti imprumut un shantz :wink: :wink: :wink:

pana la anu cand imi iau permisu nu imi fac probleme ;)

dshockevo 22-11-05 18:48

Re:

Quote:

ba cum imi pun si eu poza la semnatura ca HTML is OFF???

Nu trebuie sa o faci in cod HTML ..*****ie-o cu BB code ceva de genu
Quote:

[img]www.poza.com/poza_ta.jpg[/img]

CobraArt 22-11-05 18:59

danke

All times are GMT +2. The time now is 23:41.

- Copyright 2026 4Tuning