![]() |
Re: B 28 N U T
Dacia, oricum, atrage mai multe priviri. Cu masini noi si scumpe lumea e oarecum obisnuita. Cred ca imi dai dreptate.......
|
Quote:
cand cu dacia intorc cam multe persoane capul dupa mine:-) |
Quote:
|
6 Attachment(s)
upload
|
arata super cu jantele..cred ca daca-i tragi o vopsea, iese :shock:
ai fost cumva azi in herastrau cu bmw-ul ? dece nu te chinui si tu putin sa ridici usa din fata 2 cm mai sus ?:lol: |
Daca mai pui multe poze cu ursul incep sa ma indragostesc:) Cea mai frumoasa dacie dupa parerea mea si ingrijita;) se vede ca ai pus suflet! sa iti iasa tot ce ti-ai propus pe viitor! Numai bine!
|
Quote:
nu am fost. o sa o ridic io;) Quote:
|
Quote:
Bafta NUT-ule!... |
Ce bine ies pozele cu masini in fata casei unde locuiesc :)) Miroase a dacii si cred ca de aia :))
|
Quote:
|
Arata bestial cu jantele astea, mai ales in realitate cand ne-am intalnit la Brasov
Sensibila alarma mai ai numa cu un deget daca o atingi incepe sa sune Semnalele laterale de pe aripi de la ce masina provin ? Mai ai de gand sa o vinzi ? |
Quote:
da,ca o pustoaica daia mica cu basini tipa:lol:,are toanele ei. semnalele laterale sunt luate de la un magazin de piese din targ,sunt universale;) de vandut,si da si nu.vad eu;) |
e *** sa o vinzi...stai cuminte..
o duci la vopsit si o sa iasa super marfa...motor pe injectie ai... daca o vinzi asa nu stiu daca iei 1500 ..ptr k totusi arata cam dezortonat pe afara :D am vazut o dacie super din 2001 pe injectie cu 1000 euro. |
Quote:
|
am o mica intrebare...de unde ai cumparat prelungirea la spoilerul fatza?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning