![]() |
Re: Dacia RFG
Incearca sa dai mai multa atentie detaliilor.
Spor la treaba in continuare! |
Quote:
2 legat de vopsit se putea mult mai bine. Ai garaj si ai fi putut sa demontezi geamurile, manerele de la usi, ornamentele nichelate de la stergatoare etc sa vezi ce e pe acolo mai ales ca nu e prima data cand o vopsesti |
1 chiar asa aveam si de gand(oricum multumesc de sfat)
2 stiu Vali ca se putea mai bine dar pana una alta ma multumesc si cu atat....la mine in garaj nu e loc sa te misti.....masina a fost vopsita la un prieten in garaj care este mult mai incapator ca al meu...oricum am in plan (asta mi-a venit aseara in minte) la anu sa o mai vopsesc odata....de data asta dat tot jos dupa ea si as vrea sa fac eu o nuanta de crem mai speciala ca sa zic asa....totodata sper sa imi iau un compresor deoarece asta cu care am vopsit nu a fost al meu si nici nu era cine stie ce si pistolul care oricat am incercat sa il reglez nu intindea cum trebuie vopseaua si stropea un pic....(vreau sa imi iau si un pistol bun si o sa reiau la anu totul de la capat) Ingerasu' stiu ca trebuie mai multa atentie la detalii dar pana una alta lasam asa ca a venit vremea friguroasa... |
10 Attachment(s)
De sezon.....
|
10 Attachment(s)
Pregatiri de primavara ... :lol:
|
Quote:
|
Quote:
robert... ce iai facut? da si tu detalii. |
Quote:
Quote:
|
19 Attachment(s)
Ce chiulasă, ce Gigi Marga...s-a dus vremea.....Acum i s-a trantit un motor de 1.6...pffff:lol:
|
Multumesc pentru poze man....hai ca a fost frumos azi...si munca dar si caterinca...:D:lol:
|
1 Attachment(s)
pa la urma a avut dreptate crc, motorul e facut 1.6 din bloc cu palier mic.
acolo unde e incercuit lovea bielele in bloc. iai mai adus si tu imbunatatiri?\ volanta, chiuloasa? |
Ala nu e bloc cu palier mic....Nu i-am adus nici o imbunatatire(nu volanta,nu chiulasa)....placa,discul si volanta sunt de 180....nu le-am mai pus pe alea de 200...;)
|
Quote:
vino in seara asta prin port. |
8 Attachment(s)
Sneak preview:
|
a iesit bine:> sa o vedem complet:D spor la trb >:D<
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |