![]() |
Re: Femeia .....
iei id-ul ei ..si ii explici exact ce a fost si cum...daca vrea sa priceapa bine daca nu next ! :) bafta la jocuri de noroc :)))))
|
chestia cu pariurile mi se pare una de prost gust...nu vreau sa va suparati pe mine ... da' facand chestia asta dai dovada de o oarecare prostie si nesimtire !
|
Quote:
|
am facut eu un pariu cu cineva ca nu reuseste sa o cucereasca pe tipa cu care eram pana acum vreo 2 saptamani
si... a castigat pariul, desi n-as fi crezut vreodata un tzaran, pe care nu da nimeni 2 bani in orash, a facut surpriza... ca si cum ar castiga bulgaria cupa mondiala, k tot e sezonul :D |
Quote:
|
asta e, oricum, nu-mi mai permite orgoliul sa mai privesc inapoi, oricat ar fi...
stiu, never say never, but.... |
Quote:
|
nush dar..unele parca merita sa se faca niste pariuri pe seama lor
sincer nu am avut "ocazia" niciodata si nici nu prea imi doresc sa fac asa ceva |
Quote:
soarta, razbunare a fost, sa ramana cu razbunarea eu nu mai privesc inapoi, kiar tu m-ai invatat asta odata, remember? deci spun din nou: femeia-fiinta complicata care iubeste sa se scufunde si mai tare in complicatii, si sa mai traga si pe restul dupa ea... gresesc? |
no. you don't :D
|
true .. true ... :D
|
multumesc de confirmare baieti ;)
|
Quote:
True , True...da mai sunt si alte genuri kre te iubesc dak ai ceva in portofel...de ex. Monica "Oralica" Gabor sau mai nou Colmbica :)) |
R=reporter
I=Iri .. nel M= Monica.. R : Unde ati facut-o ultima oara ? M : Nu .. nu pot sa zic, mi-e rusine .. I: Spune-le , it`s okay =)) M : In fund .. =)) asa proasta ma ? a.m.v.t sa stii ca unele chiar merita, sa fie niste obiecte, pe care sa se faca pariuri , altele nu .. cu toate astea.. majoritatea merita :) .. no offence.. |
era mai lunga faza
;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning