![]() |
Re: Masini de gagici
pot sa fac altceva decat sa te felicit?:)
|
sincer?tu?da!...:lol:
|
o sa ma straduiesc atunci sa ma ridic la inaltimea standardelor si cerintelor :)
deocamdata ma bucur de fericirea ta :) |
Quote:
|
Din punctul meu de vedere masina potrivita pentru o femeie este masina pe care poate sa o stapaneasca si sa o conduca in deplina siguranta pentru ea, pasageri si ceilalti participanti la trafic, nu neaparat masina pe care si-o permite ea, familia ei, iubitul sau sotul.
si un skyline sa aiba pe mana... daca stie sa-l tina, respectele mele eu inca sunt incepatoare, masina pe care o am acum ( e de femei :lol: are oglinda in parasolarul soferului ) e prima si tot mi se pare puternica; ma consolez insa cu gandul ca e mai sigura decat un matiz. recunosc cu mana pe inima ca la manevre sunt in urma rau ( nu m-am obisnuit cu dimensiunile masinii, dar ma fac eu mare :lol: ), chiar aseara l-am chemat pe un amic sa o parcheze ca am facut o incadrare la viraj de era sa lovesc 2 vecini daca mai faceam ceva :roll: o sa invat eu cum se fac si manevrele astea cu masina mea ! nu sariti ca o sa cresc ! |
Quote:
Quote:
Felicitari...:D |
Quote:
|
eh, iarta-ma.
jucaria mea e mai frumoasa ca a ta ca e a mea :lol: |
Not 4 long. :)
Sa o stapanesti sanataosa. Sa ne zici si ce titiu e. :D |
multumesc :)
cee`d |
Quote:
am cateva prietene care au kia cee`d si sunt foarte multumite de masina! |
Quote:
E o masina de tip bijuterie, cel mai frumos model si chiar arata bine o domnisoara in el. ;) |
1 Attachment(s)
@sasha & mustang: multumesc de urari :)
sa vezi ce bine arata o domnisoara intr-un pro`ceed :D (inca sunt suparata ca tata nu a vrut varianta in 3 usi, dar am ramas la negru ) |
@Trixi ... felicitari pt numar si pentru masina si pt tot ;) meriti
@j.v.l ... sa ai bafta cu noua masina ;) |
trixi imi place numarul la masina ta :lol: felicitari ......si j.v.l......sper ca am avut si eu o mica contributie in alegerea culorii :lol:
amandoua trebuie sa ma faceti o plimbare cu masina. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning