Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Masini de gagici (https://forum.4tuning.ro/28-femei/56843-masini-gagici.html)

aleks 15-07-08 16:20

Re: Masini de gagici

pot sa fac altceva decat sa te felicit?:)

Trixi 15-07-08 16:23

sincer?tu?da!...:lol:

aleks 15-07-08 16:26

o sa ma straduiesc atunci sa ma ridic la inaltimea standardelor si cerintelor :)
deocamdata ma bucur de fericirea ta :)

Dominic 15-07-08 18:37

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1646637)
sa va prezint visul unei fete care acum o ora s-a implinit...asa dupa vreo 10 ani...tot la Oradea. :)

Felicitari....super tare ala din luneta...dar si numarul:P

j.v.l 15-07-08 19:33

Din punctul meu de vedere masina potrivita pentru o femeie este masina pe care poate sa o stapaneasca si sa o conduca in deplina siguranta pentru ea, pasageri si ceilalti participanti la trafic, nu neaparat masina pe care si-o permite ea, familia ei, iubitul sau sotul.

si un skyline sa aiba pe mana... daca stie sa-l tina, respectele mele

eu inca sunt incepatoare, masina pe care o am acum ( e de femei :lol: are oglinda in parasolarul soferului ) e prima si tot mi se pare puternica; ma consolez insa cu gandul ca e mai sigura decat un matiz. recunosc cu mana pe inima ca la manevre sunt in urma rau ( nu m-am obisnuit cu dimensiunile masinii, dar ma fac eu mare :lol: ), chiar aseara l-am chemat pe un amic sa o parcheze ca am facut o incadrare la viraj de era sa lovesc 2 vecini daca mai faceam ceva :roll:

o sa invat eu cum se fac si manevrele astea cu masina mea ! nu sariti ca o sa cresc !

bodyspeed 15-07-08 22:02

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1631683)
razi degeaba...dar Q7`ele are 1,737 m. So, una de 1,70 tot nu se vede de masina;)

si ONT...masina de gagici claaar un S2000 rosu:love:
:arrow:

offtopic poate era in modul offroad : Inaltimea maxima este 205 mm (modul off-road) :-P
Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1646637)
sa va prezint visul unei fete care acum o ora s-a implinit...asa dupa vreo 10 ani...tot la Oradea. :)

Superrrrr tare, tu iti pui numerele ..si masina mea in final capata culoare ;).. ne surade un pic si pe noi fericirea..
Felicitari...:D

Mustang 16-07-08 09:06

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 1646974)
Din punctul meu de vedere masina potrivita pentru o femeie este masina pe care poate sa o stapaneasca si sa o conduca in deplina siguranta pentru ea, pasageri si ceilalti participanti la trafic, nu neaparat masina pe care si-o permite ea, familia ei, iubitul sau sotul.

si un skyline sa aiba pe mana... daca stie sa-l tina, respectele mele

eu inca sunt incepatoare, masina pe care o am acum ( e de femei :lol: are oglinda in parasolarul soferului ) e prima si tot mi se pare puternica; ma consolez insa cu gandul ca e mai sigura decat un matiz. recunosc cu mana pe inima ca la manevre sunt in urma rau ( nu m-am obisnuit cu dimensiunile masinii, dar ma fac eu mare :lol: ), chiar aseara l-am chemat pe un amic sa o parcheze ca am facut o incadrare la viraj de era sa lovesc 2 vecini daca mai faceam ceva :roll:

o sa invat eu cum se fac si manevrele astea cu masina mea ! nu sariti ca o sa cresc !

Matizul sta mai bine decat Tico la siguranta ... repede ai zis tu de Matiz. :lol::lol::lol:

j.v.l 16-07-08 13:52

eh, iarta-ma.

jucaria mea e mai frumoasa ca a ta ca e a mea :lol:

Mustang 16-07-08 15:04

Not 4 long. :)
Sa o stapanesti sanataosa.
Sa ne zici si ce titiu e. :D

j.v.l 16-07-08 15:24

multumesc :)
cee`d

Sasha 16-07-08 15:30

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 1648458)
cee`d

s-o stapanesti sanatoasa.... dumr intins..:-P
am cateva prietene care au kia cee`d si sunt foarte multumite de masina!

Mustang 16-07-08 15:31

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 1648458)
cee`d

Sa-l stapanesti sanatoasa. :D
E o masina de tip bijuterie, cel mai frumos model si chiar arata bine o domnisoara in el. ;)

j.v.l 16-07-08 15:35

1 Attachment(s)
@sasha & mustang: multumesc de urari :)
sa vezi ce bine arata o domnisoara intr-un pro`ceed :D (inca sunt suparata ca tata nu a vrut varianta in 3 usi, dar am ramas la negru )

Spark 16-07-08 18:10

@Trixi ... felicitari pt numar si pentru masina si pt tot ;) meriti
@j.v.l ... sa ai bafta cu noua masina ;)

Bmw_Rulllzzz 16-07-08 18:48

trixi imi place numarul la masina ta :lol: felicitari ......si j.v.l......sper ca am avut si eu o mica contributie in alegerea culorii :lol:
amandoua trebuie sa ma faceti o plimbare cu masina. :)

All times are GMT +2. The time now is 15:03.

- Copyright 2026 4Tuning