![]() |
Re: E36 - Project MHT
4 Attachment(s)
cateva poze de la mine de la legale Pitesti 28-03-2009 :twisted:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
E de curse? :-P
|
Ce mai râde Horică în ultimile 2 poze :lol:,a şi mersi frumos Horia pentru ăiaaa ,super băiat ,mare om mare caracter ;) !
|
pana la urma ai apucat sa folosesti nx-u? :D
p.s. eu sunt baiatu ala care a venit la tine si te`a intrebat cati cai ai cu si fara nos :-P hai ca iti amintesti :)) |
frumos foc pisoiul tau, ieri cand veneam de la facultate (poli) am mers in spatele tau pana la apaca :) simteam vibratiile de la evacuare la mine in podea :)) ce voiam sa te intreb, ai cumva axe sport?
Bafta in continuare cu masina! |
hahahhaa....horia , dacia aia galbena te provocase cu spatele:)))))...asa ai ajuns ma:))) glm.....
|
Mdea!!!:D:D
|
O luam in ordine.....nu m-am dat cu NX, nici axe sport nu am, iar in legatura cu dacia....sincer mi-era frica de asta nu m-am pus la linia de start langa ea. RZW-ule stai tati linistit.
|
Quote:
|
al dreacu...nu ai vrut sa te dai cu a4 ala...dar nici nu ai putut sa mio faci de 1 apr :P:P:P:P...fratili tau a tinut minte de anu trecut cand am alergat ca bou pana p 1 mai....aiurea de altfel
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mht ul la reanimare 8)
|
Asa este, MHT-ul momentan este tras pe dreapta, motorul este desfacut, masina a intrat in procesul de refacere ca sa zic asa. Voi revenii cu poze pentru a fi urmarite etapele de revigorare. Apropos, am serpi de M3 si evacuare completa inox diametrul 70 de vanzare.
|
Quote:
Surprizeeeeeee?:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning