![]() |
Re:
Quote:
wtf is that....shi dec e asjea transparenta :roll: |
n-am fost destul de clar ?
decat membrii Design Team au dreptul de a tuna masinile membrilor 4tuning care cer acest lucru, cei care le vor face ... la misto / slabe / nasoale etc. vor platii ... ptr chestia asta .. cei care le vor face intradevar super .. iar cel care a venit cu cererea va fi multumit , eh cel in cauza nu va avea de castigat ;) clar ? la treaba |
cartonul meu?
de bucata mea de carton...nu are nimeni timp?.. :( ...glumesc!..deja am primit ce voiam trabi-ul e optional..
|
Re: cartonul meu?
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
hmmm....kam aiurea unghiu....stii....totusi..a cui e masina???k e din start kitch......chestiile alea de plastic de pe bari..cica crom....emblema de dacie mare cat juma de masina,bara din spate e una singura...masina nu e taxi si nici nu e a-2a k sa fie pe post de portbagaj.....deci nu isi are rostul,jentzile de 1300...phoai...e jeep,dunga neagra de pe nervura usilor+aripi,2 antene,pleaope facute cu schotch sau ce o fi....ma rog...varianta mea e un pic de tot mai buna.....sper...
|
multumesc mult!
multumesc mult pt traby...chiar imi place cum arata...
dar poti sa te joci un pic si cu poza cartonului din lateral? merci mult anticipat! |
Nu conteza a cui e masina. Multumesc pentru TUNINGUL facut. :idea: :arrow:
|
Re: multumesc mult!
Quote:
|
Re:
Quote:
|
stiu ca nu e f buna calitatea....dar asta e singura poza pe care am gasit-o cu un trabant vazut din lateral...oricum merci mult pt intentie!..poate gasesti tu una mai buna...
|
:) santos ma bati ;) tare tuningul lui madskillz... insa am si eu o intrebare:
sa modificati fara sa schimbati culoarea masinii nu se poate? ca poate omul are planuri mari dar nu cred c-or sa-i ajunga banii si pt vopsea :) orkim ara bine dacia. marfa maddskillz |
loool....mie nu prea imi place.....ma bucur dak tu consideri k e macar dragutza....
|
e dacie GSi 16V ce vrei mai mult de la ea :)
|
3 Attachment(s)
sa iasa o balena ucigasa din asta ;)
dau o bere in arad |
pozele au rezolutie mica.nu iese treaba k-lumea asa.
fa niste poze cu rez mai mare si din unghiuri mai bune :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning