![]() |
Re: skoda meeting
ok hai uite cum facem ANUNT OFICIAL!!!!
Propun ca pe data de 24.MAI.2008 sau 1.IUNIE.2008 sa organizam intalnirea in Piata Constitutiei din Bucuresti, ora 14:00. Care are alte opinii sa le expuna aici! |
Quote:
propun 31.05 sau alta data...exemplu 8.06... sa vedem si alte propuneri! ;) |
pe 31 sunt eu plecat:( ok facem in prima sambata din iunie e bine asa?
|
De ce neaparat ora 14:00, asa in mijlocul zilei? Nu se poate mai de dimineata (un 11-12 cred ca este rezonabil), sau mai pe dupa-amiaza, 17-18 (ca tot e lumina acum)?
|
si eu sunt de parere cu central sa o facem in prima sambata din iunie adica pe 7 iunie.O ora exacta cred ca merge si 14. Nu stiu exact ramane sa o mai discutam ora. Spuneti si voi o parere.
|
Quote:
|
si atunci cand ramane SIGUR ca o facem si la ce ora?
|
deoacamdata 7 iunie 2008 ora 14.00 Piata Constitutiei
acum sa vedem cati pot/vor si cati nu pot/vor... |
aveti dreptate ca in bucuresti s-ar strange cei mai multi dar cred ca ar trebui sa incercam si o alta locatie...undeva la iarba verde sau chiar in bucuresti dar intr-o parcare mai ferita de aglomeratie....
|
Quote:
In cazul in care va fi pe 7 este posibil sa vin insa voi sta putin pentru ca pe 9 dimineata voi avea un examen important. Sa zicem ca voi incerca sa iau o pauza de relaxare. Din pacate mare lucru (nou) nu o sa am ce arata, as veni mai mult ca sa ne cunoastem, proiectele de modificari Fabia sunt in stand-by fiind re-prioritizat un proiect mai vechi, insa mai de efect. |
deci ramane sa ne vedem pe 7 iunie in piata?
|
de ce nu organizati ceva in afara bucurestiului????? de ce mereu in bucuresti??? in agitatia aia???
|
Quote:
|
De ce nu la mare ? In iunie sunt inca accesibile preturile.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning