Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/53843-nsl-filiala-piatra-neamt.html)

Andrey_FL 07-07-09 02:03

Re: NSL, filiala Piatra-Neamt

doar v-am informat.....o sa vorbesc cucei de aici poate venim la voi sau poate veniti voi la noi intr-o sambata sau duminica,,facem un gratar bem o bere(suc) vedem noi...

D@N_NSL 11-07-09 12:05

14 Attachment(s)
poze de la intalnirea de aseara

morpheusmaster 11-07-09 12:55

Pai si pozele/filmuletele de la 1 intalnire? Adica cea de sapt trecuta...

GabelloU 11-07-09 13:10

Se lucreza din greu la ele :-" :twisted:

RapJustin 11-07-09 13:39

4 Attachment(s)
Poze de pe 4 Iulie!!!!

EDC_cip 11-07-09 17:00

in sfaarsit au aparut si pozele ... greu tare

26WRC 11-07-09 19:17

frumoase pozele... da m'am vazut intr'o poza si m'am speriat:( ma bag la cura de slabit ca nu se mai poate:|
a fost frumos tare aseara,caterinca maxima:lol::lol: cine stie cunoaste;):lol:
cum spune sageata bancuri nu spune nimeni:):):):lol: absolut genial!!:)

26WRC 11-07-09 21:20

ps. Vreau sa'i multumesc mult de tot lui Cartman ca ma ajutat sa schimb repede roata la care facusem pana;) merci mult sefu'! raman datator cu o cafea;);)

RapJustin 11-07-09 21:22

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2478894)
ps. Vreau sa'i multumesc mult de tot lui Cartman ca ma ajutat sa schimb repede roata la care facusem pana;) merci mult sefu'! raman datator cu o cafea;);)

De asta ati intarziat voi cu venirea la sedinta foto?:D

26WRC 11-07-09 21:25

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 2478903)
De asta ati intarziat voi cu venirea la sedinta foto?:D

exact, facut eu pana pe drepta spate. si a trebuit sa schimbam roata:oops:

GabelloU 11-07-09 21:34

chiar o fii fost pana sa ti`a facut unu vre`o ''bucurie'' :lol:

26WRC 11-07-09 21:42

Quote:

Originally Posted by GabelloU (Post 2478942)
chiar o fii fost pana sa ti`a facut unu vre`o ''bucurie'' :lol:

nu, chair a fost pana, nu era taiat sau cui, era o bucata de metal mica, se repara cu fitil:-);)

morpheusmaster 12-07-09 00:05

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2478611)
frumoase pozele... da m'am vazut intr'o poza si m'am speriat:( ma bag la cura de slabit ca nu se mai poate:|
a fost frumos tare aseara,caterinca maxima:lol::lol: cine stie cunoaste;):lol:
cum spune sageata bancuri nu spune nimeni:):):):lol: absolut genial!!:)

Ce motive bagi si tu :)) Defapt tia zis prietena ca sta prea pe moale :)) si acu ne anunti ca te bagi la slabit :D Ramai ba asa ca nu esti gras, iti sta bine...sa mor ca nu te vad mai slab :)). Sageata sa apucat de spus bancuri dupa ce am plecat eu?

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2478960)
nu, chair a fost pana, nu era taiat sau cui, era o bucata de metal mica, se repara cu fitil:-);)

Da unde ai facut pana, in poligon? (ce nu ai zis nimic k te ajutam si eu daca stiam) Eu daca fac pana am belit gucu ca n'am acces la rezerva :)...

RapJustin 12-07-09 08:38

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2479212)
Ce motive bagi si tu :)) Defapt tia zis prietena ca sta prea pe moale :)) si acu ne anunti ca te bagi la slabit :D Ramai ba asa ca nu esti gras, iti sta bine...sa mor ca nu te vad mai slab :)). Sageata sa apucat de spus bancuri dupa ce am plecat eu?

Da unde ai facut pana, in poligon? (ce nu ai zis nimic k te ajutam si eu daca stiam) Eu daca fac pana am belit gucu ca n'am acces la rezerva :)...

Voi ati plecat ca muierile devreme:))) nu ati mai mers la stadion :)))) acolo a fo prapad:)))

morpheusmaster 12-07-09 12:24

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 2479445)
Voi ati plecat ca muierile devreme:))) nu ati mai mers la stadion :)))) acolo a fo prapad:)))

Varta Justin :) Ma sunat cineva ca avea nevoie de some help cu o treaba si trebuia sa ajung cu cat mai repede cu atat mai bine. Nu era problema, stateam si eu la stadion dar am vazut ca Ionut pleca si am zis ca mai bine merg in spatee lui (you know i have headlights problems) deci...

All times are GMT +2. The time now is 19:41.

- Copyright 2026 4Tuning