![]() |
Re: Oltcit Club 11RL - BC 99 FNX - The Grimm Reaper
5 Attachment(s)
am schimbat si capota....
tre sa o mai tai pt priza .... |
nu mai pune priza aia decupeaza si fa ceva din tabla
|
4 Attachment(s)
Quote:
am reusit sa schimb amortizoarele pe fata ...cu ceva mai ok ...pt suspensia asta (sper sa nu mai topaie la gropi... :rolleyes2)si sa verific uzura discurilor ...dupa 1500 de km....;) |
Amortizoarele sunt de Pegeout 205?
|
Quote:
|
i-am facut azi itp-ul....
dar de data asta nu au mai iesit gazele ...pe bune ca data trecuta .... in loc sa fie 2.45 ....is pe undeva pe la 6.xxx... :shock: cu surubul de co stans aproape la maxim (mai e o juma de tura pana la maxim... :shock: ) doar am desfacut carbul da il suflu si sa il curat.... de la ce poate fi...? :roll: masina merge ok...ca si atunci ... in 2011 :roll: PS: A ajuns vedeta :lol: ...se uitau aia ca la urs... :wink: nenea injineru de la itp ...ii zice citez :"oltcitul minune" :lol: |
4 Attachment(s)
poze cu minunea ....de azi dimineata ..inainte de ITP
|
Iar ITP? Pai deja au trecut doi ani?:rolleyes2 Arata bine s afiu sincer, ai muncit un pic la el dar e bine ca-i din nou pe drum.;)
|
alta data n-am sa mi fiu fraierit ... asta sa imi fi fost invatatura de minte ...
ps: am reparat si honda... :D |
omul cat traieste invata ... asa ca nu esti nici primul nici ultimul .. important e sa nu se mai repete
|
Felicitari pentru pasiunea si ambitia de a readuce masina pe drumuri, dar in special pentru modificarile aduse!...multi km fara incidente de acum in colo, daca se poate toti! :D
Capota este negru mat acum? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am repozitionat si schimbat filtrul de aer....
si am facut traseu la furtunul de la separatorul de gaze ... tocmai mi-o murit kilometrajul....:???: oare ce sa fie ceasul, caburile (dar care din ele ???) ceasul e nou ...are maxim 2000 km... cutie e 5 fr .... si precizez ca se auzea un ticait in bord iar viteza/acul oscila .... :rolleyes2 |
vezi ca s-ar putea sa se fii dus axul melcat din cutia de viteze daca iti oscila
cel mai bine suspenda partea din fata a masinii, desfaci cablurile de kilometraj de la imbinare si mergi cu ea in gol, daca se invarte cablul din cutie, nu e axul melcat dar daca nu se invarte, e din cutie |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:41. |
- Copyright 2026 4Tuning