![]() |
Re: SKODA vRS
bv bv :d....mai multe poze cu evacuarea dupa ce o montezi si un filmuletz :D
|
mai dureaza cam 3 saptamanutze zic eu
|
Bravo, ar trebui sa umfli un pic lateralele de la roti , vezi ca oglinzile si pleoapele o micsoreaza cand te uiti din fatza, parerea mea ca i-ai luat aspectul de furioasa,sau macar cu marginile de la proiectoare, nu stiu dar ceva nu se potriveste, gusturile nu se discuta, eu doar mi-am dat cu parerea. Si la mine au fost mari polemici dar nu m-am luat dupa nimeni, important e sa iti placa tie si ATAT.
|
7 Attachment(s)
am facut niste poze dar nam idee de ce miai iesit culoarea asa poate din cauza ca era masina prafuita si era si prea mult soare:sad:
|
Sef, nu vad eu bine sau numai ai abtipildele cu RBN???? Eeeeeee, acu chiar e frumoasa:))))
|
numai am nici un semn pe ea;))ca am dat tot jos dar unu cu rbn pun la lok dupa ce pun ce mai am de pus la ea;))
|
foarte tare masina.
a iesit bine in poze nu te mai plange :) |
nu te gandesti sa vopsesti jantele negre ?
|
Frumoasa masina.
Totusi cred ca ar arata mai bine cu pleoapele rosii, cu carbon ... |
2 Attachment(s)
Frumoasa Masina
|
In prima poza, in fundal, se vede si o Skoda galbena.
Stie cineva detalii suplimentare despre ea ? |
3 Attachment(s)
detalii suplimentare stiu doar ca era crima si pedeapsa;)) f f f frumoasa.mai pun si eu niste poze cu a mea
|
Rosu e mai frumos ... :-P
|
cel cu skoda galbena cred ca are si una alba ...
naka ce folie ai pe masina ? |
"URATA" MASINA ;)) - ce sa mai... numai cuvinte de lauda. una din cele mai frumoase VRS-uri. dar totusi la cati bani bagi in ea nu iti e teama k nu iti vei scoate investitia?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning