![]() |
Re: Desenele mele: blue macca
Sa mor io...sigur nu-i Mercedes ma? ca mie asa mi se pare :lol:. De 10 desene incoace Andrei doar seria 7 face si voi batman, batman. Absolut nici o asemanare cu seria 5 GT sau cu X6. La ics sase faruri si stopuri total diferite, mai alungite, mai subtiri, iar la 5GT linia superioara a farului nu este curbata ci dreapta, iar linia inferioara a stopurilor nu are acea "coborare" in exterior, ci "urca" direct. www.netcarshow.com (sper sa nu se considere reclama sau ceva:rolleyes2) cand aveti nelamuriri, decat sa vorbiti aiurea...
|
bmw 750 Li..nicio asemanare cu x6..sau pentru tine toate bmw-urile sunt la fel? :))
|
Eu cand am vazut prima oara poza puteam sa pariez ca-i E30...:lol:.
Na, gata cu off-topicu` ca se supara Andrei pe noi(de Teo nu ne intereseaza:lol:). |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
of gata ca prea multa vorba strica... adevarul e ca trebuie sa mai vin si eu cu ceva nou: BMW M3 E36 GTR. |
Belea emu'. :D Am si eu una exact la fel cu exceptia culorii (e rosie). :p 1/24, nu ?
|
ce fain ti-o iesit bmw-ul :X
|
foarte "urat" blue :* , felicitari
|
1 Attachment(s)
continuam cu franceji :D
renault clio... |
Quote:
|
Pare putin cam bombata de la capota incolo, spatele fiind mai jos la un Clio. Dar compenseaza cu hasura. Felicitari.
P.S: ce zice baietii, nu e cumva Fluence? :lol::lol: |
1 Attachment(s)
nu cobi mai, ne trezim ca de fapt e... volvo :lol:
oricum... inca un desen terminat... *(peste care e pus un efect subtil de PS) (cu o varianta 'in lucru' la distanta de cateva pagini anterioare) |
Quote:
|
tare clio :X...si e de PH :X:X:X ...faci o treaba buna rau cu creionul in mana ....bafta la mai multe
|
Quote:
Felicitari blu' Hasura e chiar "incredibile" keep it up! |
dap...chiar e fosta mea masina :)) ce surpriza s`o vad tocmai aici
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning