![]() |
Re: Masinile din ARAD
Quote:
|
oricum eu zic ca ar merita niste poze pe aici.. noaptea chiar arata bine(doar atunci am vazut`o)..are folie dar nu din aia hidoasa de zici ca is vopsite geamurile...e destul de light cred ca 21%, jenti care se potrivesc cu masina (nu mai retin exact cred ca erau two tone), playere in tetiere...si o chestie care mi`a placut...cred ca a inlocuit becurile din interior cu unele albastre...sau avea pus cv neon albastru (destul de slab) in masina...era facuta cu gust oricum :P mai multe nu am apucat sa vad dar cam acolo aspira acuma si passatu` meu :lol:
|
Quote:
V-Dub Polo 9n3 | H&R | DogTuning | Llumar | Whistler | HID Xe 6500k | Keskin (vara) | Capace (iarna) and the best is still to come.. |
|
iarna sta pe 14", vara pe 16" :"> o sa fie doar stylingul de masina, fara modificari extreme (tobe, admisie, nu intra la extreme :)) ) :)
|
Quote:
|
mai sti? :)) la grupa de 75 cai :">
|
Eu l-am vazut pe cel a lui Alex. :) O sa fie frumos...si o sa mearga foarte tare ;)
|
Quote:
|
Va fi drift spec, nu liniute
|
Quote:
Andrey.. se mai poate demonta spoileru' ?:shock: |
Quote:
pai de ce? ok..atunci si drift....da sincer asa m-as fi bucurat sa ne intalnim la legale :-) |
da, la prima groapa se demonteaza toata
|
eu nu zic ca nu merge fain, eu zic ca tot chitu ala, in caz de ceva, face poc.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning