Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Probleme cu PC-ul (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/47781-probleme-pc.html)

Alex30 21-06-09 10:39

Re: Probleme cu PC-ul

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2424214)
in 8 ani , ai idee cat jeg s-a strans in acel pc? in acea sursa? , piesele sunt invechite oricum. Nu poti avea pretentii de la un 286 sa mai functioneze in 2009 .

L-am curatat aproape mereu. Si nu am pretentii la el ca de aceea mi-am luat altul. Cum am spus pc`ul ala e la tara si l-am dus doar sa ascult muzica! Nu am aproape nimic instalat in el...

22VIN 21-06-09 10:48

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2424214)
in 8 ani , ai idee cat jeg s-a strans in acel pc? in acea sursa? , piesele sunt invechite oricum. Nu poti avea pretentii de la un 286 sa mai functioneze in 2009 .

am si eu un pc ramas de 8 ani. si merge perfect, cu xp pe el. si chiar daca e de 8 ani, are 700mhz, 512ram, 64mb video si 100gb hdd. deci nu e chiar 286. iti faci treaba perfect cu el daca vrei...

dolb 21-06-09 10:56

daca il ingrijesti si ii mai schimbi din piese care se uzeaza, va merge perfect! Insa nu te poti astepta de la un hdd sa te tina prea mult ! Al meu e nou nout, iar peste 2 ani va muri, cum am mai avut si un seagate si mi-a murit dupa 2 ani :( Nu am zis ca pc-ul omului este un 286, insa calculatoarele vechi , nu mai pot tine pasul decat dupa ce se schimba surse, hdd-uri, memorii.

Important e sa il ai ingrijit , cu cat mai putine porcarii pe el .

FLAME 21-06-09 15:42

1 Attachment(s)
baieti ziceti-mi si mie unde trebuie sa dau ca sa nu-mi mai apara poza de mai jos atunci cand deschid pc'ul...adica sa se deschida normal,sa nu trebuiasca sa mai dau click de fiecare data cand il deschid?
merci

Sasha 21-06-09 16:38

1 Attachment(s)
cum scap de chestia asta?:| :arrow:

dexterz 21-06-09 16:40

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2425689)
cum scap de chestia asta?:| :arrow:

simplu iti cumperi o licenta de windows.

Sasha 21-06-09 16:42

Quote:

Originally Posted by dexterz (Post 2425695)
simplu iti cumperi o licenta de windows.

"problema" asta a aparut de curand... cand s-a instalat ceva pe pc, sa inteleg ca trebuie reinstalat windows-ul nu?

FLAME 21-06-09 16:51

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2425698)
"problema" asta a aparut de curand... cand s-a instalat ceva pe pc, sa inteleg ca trebuie reinstalat windows-ul nu?

da...am patit si eu asa...reinstaleaza windows'u';)

Sasha 21-06-09 16:55

ok...merci frumos :)

FLAME 21-06-09 16:58

pentru nimic;)

dexterz 21-06-09 17:00

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2425732)
ok...merci frumos :)

daca ai o versiune piratata de windows si iti merg updateurile o sa iti apara aplicatia respectiva.....windows nu iti zice pe fata ca folosesti o versiune piratata dar te atentioneaza prin acea aplicatie pe care o instaleaza la updateuri ... o poti scoate dar trebuie sa cauti

dolb 21-06-09 17:13

1 Attachment(s)
va rog eu , nu mai dati informatii eronate

sasha: problema se rezolva folosind programul atasat de je ( citeste instructions.txt )

flame: problema ta se rezolva in felul urmator: dai start > settings > control panel > user accounts, dai la "change the way users log on and off" si selectezi "use the welcome screen" si "fast user switching".

Sasha 21-06-09 18:00

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2425767)
va rog eu , nu mai dati informatii eronate

sasha: problema se rezolva folosind programul atasat de je ( citeste instructions.txt )

flame: problema ta se rezolva in felul urmator: dai start > settings > control panel > user accounts, dai la "change the way users log on and off" si selectezi "use the welcome screen" si "fast user switching".

400 Bad Request

send pe mess pls:)

dolb 21-06-09 18:12

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 2425720)
da...am patit si eu asa...reinstaleaza windows'u';)

poti sa il reinstalezi de zece mii de ori ! atata timp cat windows-ul nu este crackuit / pus serial bun pe el ,o sa iti faca figura nonstop.

Alex30 21-06-09 18:34

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2425888)
poti sa il reinstalezi de zece mii de ori ! atata timp cat windows-ul nu este crackuit / pus serial bun pe el ,o sa iti faca figura nonstop.

Si eu am avut problema asta si am reinstalat windowsul si a mers. Vezi ca arhiva nu merge da eroare 400 Bad Request

All times are GMT +2. The time now is 14:47.

- Copyright 2026 4Tuning