![]() |
Re: BZ 88 CVM
2 Attachment(s)
...shi doua filmuletze...
|
Superba masina.In seara asta am admirat-o pe N.Balcescu eram in dreapta in Solenza aceea aurie,voia propieterul ei sa vb cu tine despre niste spoilere si praguri pentru solenza aceea.Iti urez bafta cu vanzarea,cu toate ca imi pare rau pentru ca nu se stie pe mana cui o sa ajunga
|
Ce se mai aude de maşină?... Încă o ai la vânzare?...
|
6 Attachment(s)
Sa dam multimii ce doreste:lol:.
Ultimele poze cu broscoiul proaspete,ca si vopseaua de pe el:lol:. Masina este la vanzare,pentru cei interesati PM.:oops: |
pacat ca se vinde foarte multa munca a fost depusa ca sa ajunga in stadiul asta...;)
|
wow:X:Xarata superb...FELICITARI Sika:)masina este foarte frumoasa:Xpacat cao vinzi...oricum succes cu noile proiecte pe viitor!bft
|
Foarte misto broscoiul asta
|
Ce belea arată aşa toată într-o culoare!
Bravo cmv-ule! |
bara fata am impresia sau sa lucrat pe bara de logan?
|
Din cate vad eu e lucrata dupa o bara normala de dacie si s-a prins si grila cu fibra in spoilerul fata.
|
Quote:
|
Da deci broscoiul are bara fata stok de dacie,modificata cu fibra cu alea alea smecherii:lol:
|
prima dacie din toate din lume , care imi place . modificata cu gust , jantele is prea frumoase .. cum deschizi portiera la masina ? :p
|
Quote:
|
Cuvintele sunt de prisos.
Asta fara niciun fel de exagerare ar trebui mutata in Muzeul Dacia (ca sa vada ce s-a putut face din mana unui simplu om). |
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning