![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
A fost o vreme cind imi doream sa pot pune lambo doors dar nu gasesc kit pt tipul asta de masina si nu as pune universale. Mai e si faza ca risc sa se strice desenul de pe aripi(trebuia sa ma gindesc inainte de vopsit) si sa nu am putere sa le inchid - deschid.
Acum parca mi se pare ca totusi nu merge pe masina cu 4 usi - oricum mai am timp sa ma gindesc. |
Ai dreptate in privinţa , că lambo merge doar pe maşini cu 2 uşi , dar poţi alege pentru uşile din spate suicide doors :D , aşa ai pare mai ca se completează cu cele de pe faţă :D .
Frumos proiectul , frumoasă evoluţia ...tu decizi ce se va mai intāmpla pe la mr. Cat :D |
deocamdata usile ramin asa si mai vedem pe parcurs ce imi trece prin cap - deocamdata simt nevoia sa fac pauza - ms de aprecieri
|
FELICITARI...prietenii stiu de ce ;)
|
2 Attachment(s)
Felicitari :)
|
FELICITARI CAT
|
16 Attachment(s)
Niste poze si de la mine ..:) .... eu sunt baiatu care te`a intrebat de carbonul dupa stalpi .. :) ......:oops::lol: daca mai sti .. :)
|
1 Attachment(s)
multumesc de poze si de aprecieri si cu scuze daca supar moderatorii trebuie sa zic ca a fost cel mai frumos si cel mai bine organizat show la care am participat
ne-am simtit toti foarte bine si in final m-am bucurat si eu si mr cat de cupa pentru best exterior |
felicitari!!!!! :drunk:
|
CED felicitari pt. masina , chiar meriti felicitari pentru ceea ce ai facut , felicitari si pentru premiile care le meriti mai ales la best exterior , dar chiar fara aboslut nici o rautate , doar daca vrei sa o accpeti ca pe o subliniere , schimbatorul de viteze mi se pare singurul la nelocul lui , in rest nota 10 : ) bravo
|
Foarte frumoasa masina,un singur lucru am sa intreb:nu te-ai gandit sa renunti la eleron?
Am o impresie ca ar da ceva mai bine masina fara ;) Numai bine! |
felicitari,incet incet si alba iulia are cu ce se prezenta la show-uri
bafta |
cu mana pe inima pot sa zic ca ai meritat cupa aia ;)nu te lasa,niciodata!
GRATZ!!!!! |
meriti toate felicitarile pentru prezenta la show, pentru cupa si pentru faptul ca ai transformat o masina aparent banala intr-o prezenta unica, doar pentru tine si pentru inima ta.
tot respectul din partea mea. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning