![]() |
Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One
Quote:
|
Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One
chiar nu mai aveti nici o poza de aratat ???
|
eu in curand.....si aici si la kitch
|
8 Attachment(s)
Nu e mare lucru, dar...
Prima masina nu vreau sa spun prostii dar cred ca e un Ford Explorer limuzina, nu e nu stiu ce, dar cred ca e ceva mai rar pe strazile Onestiului desi in ultimul timp cam toata lumea care are nunta si are ceva bani isi inchiriaza o limuzina. Cea de-a doua masina e o masina tare din punctul meu de vedere: Honda CRX sau Honda Civic CRX, cum vreti sa-i spuneti, CRX simplu e numele folosit doar in Japonia cand s-a lansat masina. Cea de-a treia masina este un R8 pe care cred ca toti il stiti, acum are numere de Romania. Ultima poza e cam prost incadrata, scuzati. Cea de-a patra masina este acest S600, imi place ca e joasa desi cred ca are amortizoarele stricate, dar nu vreau sa vorbesc prostii. Marius te rog daca poti uni posturile, multumesc :). |
isi merita locul si acel s600 Silver:D
|
cred ca nunta a avut loc in acel ford, la cat e de lung.........
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
daca tot suntem la capitolul limuzine pun si eu 1 + celica restilizata(ex GTT)
cielo lui tzestos....cu vechea bara pe fatza:lol::D |
Eu abia in seara asta am aflat ca Fordul ala limuzina la avut inchiriat o fosta prietena de a mea la nunta ei. :(( Aveam si eu o sansa sa ma trag cu limuzina aia dar am ratat-o :(((( Limuzina astalalta este a patronilor de la London iar Celica este a unui prieten de-al meu Mihai. Vroia sa fac o combinatie cu el...sa-i dau bmw-ul pe celica :-P
Cat depre cielo lu Vali.......ce bara i-a pus pe fata de zici ca este vechea bara ? Unde sunt facute pozele? La Manu la service? |
Quote:
si acum ai vrea sa iei celica?sau asta a fost mai demult? nici eu nu stiu prea multe legate de bara....dar stiu ca o sa puna alta(daca nu a puso deja) da....au fost facute la Manu (dar aici spre Stefan nu la Filpesti) la un schimb de etriere... |
andrey... bc 04 fdj... fosta mashina a unui vecin de-al meu... din cate stiam eu motoru era foarte bun.. dar tablaria era foarte pacatoasa... :| am conduso si eu... cand era la vecinu meu... mergea destul de bine... nu te plangeai de ea..
si ex gtt-u`.. a fost spart ... de tot... varza era mashina.. aveam poze cu ea.. nu mai am acuma... oricum.. eleron nu mai avea... jantele erau praf... luneta era sparta .. i-au sparto urat taranii ... pacat de masina.. era mijto... uitasem sa spoon de ala cu calibra aia visinie... numai de in-take e de zis... ala urla urat tare... zici ca mushca.. :))) si BC 84 PYM .. nu s-a mai mishcat de langa magazinu ala de un car de ani ... sau asa mi se pare mie... mereu cand trec pe acolo... acolo o gasesc ... |
doar ti se pare tie. pobabil treci pe acolo doar cand este in parcare :-P in plus ma mai misc cu alte masini ;)
|
Quote:
si referitor la PYM...ti se pare....poate treci tu prea rar pe aici...dar o vezi mereu acolo ca acolo o parcheaza MArius de obicei...daca erai atent vedeai ca e miscata si spalata..... |
4 Attachment(s)
Nu e genul meu de masina (putere mare pe sasiu prost), dar e o masina destul de buna, cu performante bune plus ca este o prezenta destul de rara pe strazile noastre.
|
Quote:
si cam cati cai are? unde sunt facute pozele? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning