Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

22VIN 25-11-08 19:19

Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1885826)
cum naiba e urat C5 sedan?

primul c5 e destul de urat, iar al doilea e oarecum diform. ultimul e super

Evoluzione 25-11-08 21:15

Symbol si Tiida sunt foarte, foarte urate!

getedoi 26-11-08 09:02

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 1886584)
Symbol si Tiida sunt foarte, foarte urate!

x2. ma ustura ochii cand le vad :lol:

Sasha 26-11-08 09:25

In momentul de fata QASHQAI-ul mi se pare extrem de urat...dupa ce ca are si o denumire de :omfg: mai e si scarry...

Darius DMS 26-11-08 09:49

panamera......prea prea prea uarata.....cei de la porche au dat o n bara cu modelul asta....

RoByNeT 26-11-08 18:23

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1887170)
In momentul de fata QASHQAI-ul mi se pare extrem de urat...dupa ce ca are si o denumire de :omfg: mai e si scarry...

sangyoung sau cum naibii se scrie :))) oricum adevaratu motiv pt care am dat quote la tine ... EVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :X ma gandeam la primavara sa fac un brush cu ea :X:X:X mi se pare geniala ... nu zic si de wall`e :X ( doamne tare film ) scuze pentru offtopic :))

22VIN 26-11-08 23:24

apropo, nu stiu daca s-a pus, dar mai adaug si q7. masina aia parca e o placinta borsita. sincer, e chiar urata. nu vreau sa se ia vag-istii de mine, dar eu ma refer strict pe design, iar jumatate din cei carora le place sunt inraiti vag...
oricum, ma uitam la un q7 si ma gandeam ca daca as pune-o in apa cu rotile in sus cred ca ar pluti...

dolb 27-11-08 07:53

gresit amphe.. jumatate din cei carora le place masina sunt MANELISTI :)..

PS: nu se numesc vag-isti.. ci vaginisti !:D

RoByNeT 27-11-08 08:25

nu stiu de unde pana unde daca imi place q7 sunt manelist dar ... :) daca voua nu va place nu stiu eu cel putin sunt uimit de interior ... eu ma simt foarte bine in el cat despre exterior ... nu pluteste ca are motoru greu :lol: un 4.2 asa :P

Sasha 27-11-08 08:30

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1888713)
apropo, nu stiu daca s-a pus, dar mai adaug si q7. masina aia parca e o placinta borsita. sincer, e chiar urata. nu vreau sa se ia vag-istii de mine, dar eu ma refer strict pe design, iar jumatate din cei carora le place sunt inraiti vag...
oricum, ma uitam la un q7 si ma gandeam ca daca as pune-o in apa cu rotile in sus cred ca ar pluti...

:lol: stii foarte bine cum sunt eu cu audi, dar post sa recunosc oricand Q7 este oribil ;):no:

22VIN 27-11-08 09:08

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1888939)
:lol: stii foarte bine cum sunt eu cu audi, dar post sa recunosc oricand Q7 este oribil ;):no:

stiu, si chiar ma bucur sa vad ca sunt si fani audi care recunosc chestia asta:P ai aprecierile mele:))
robynet: stiu ca interiorul este super, nici nu m-am legat de el si nici n-o sa ma leg. la fel cum nu ma leg nici de calitate, nici de motorizare. daca ar fi fost facuta mai delicat, in stilul a6 si a8 ar fi fost excelenta. oricum, la fel ca x5 si ml, este un SUV doar cu numele si dimensiunile, nimeni nu le foloseste ca atare. conceptul initial de SUV - masina de familie, utila (sports utility vehicle - numele o spune) mai sta in picioare doar la hyundai, kia etc. celelalte "balene" sunt doar niste limuzine "saltate". adica eu cand vad un x5 cu jenti de 20" ma gandesc "de ce?". nu poti sa spui ca "eee, n-am luat serie5 nu din cauza ca vreau sa fac off-road cu ea, dar aia se facea praf la drumurile noastre". pai si cu jentile de 20" ce faci? la ce talon au cauciucurile crezi ca rezista la gropi? singurul "avantaj" e ca poti sa ocupi mai usor mai multe locuri de parcare cu ea si sa fii mandru de asta ca un adevarat taran:D

alte masini urate:
peugeot 308 - nu imi place de nici o culoare, are aspectul unui fier de calcat ultra-modern:)) apreciez design-ul peugeot, este original si asta conteaza foarte mult pentru mine, dar la unele modele este deja exagerat.
ciroen c4 in 3 usi (ce-o sa-mi sara in cap unii) - masina asta a suferit de ceva. cred ca proiectarea ei a fost ingenioasa: au luat un c4 in 5 usi, l-au lovit brutal in spate si au observat ca le place. rezultatul: o masina noua
seat altea xl - arata de parca a suferit o mutatie urata

nu ma leg de noul reno symbol, pentru ca are un motiv real sa fie uratica si anume pretul. si chiar daca nu e o masina frumoasa, e placuta ca aspect, spre deosebire de altele care chiar deranjeaza prin prezenta lor.
multe masini ieftine sunt oarecum uratele, dar pret foarte mic si aspect de bmw nu se poate decat in ochii unor romani care, dupa cum am mai zis, in 500euro vor avion de lux

B 07 TWK 30-11-08 22:27

Noul Symbol e cea mai urata masina pe care am vazut-o vreodata.

shaid-kid 01-12-08 21:44

Nu e mai urat ca noua laguna..dar se bate...pe acolo

topser 01-12-08 22:26

De unde sa incep ???

BMW x6
Citroen C6
Honda Element
porsche panamera
si cayenne diesel...nu e urat..da cand aud diesel ma scarbeste.

Evoluzione 01-12-08 22:37

Panamera too ^^

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning