![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Cei care vreti sa faceti ciclism de performanta si sunteti din Craiova, Targu-Jiu sau din apropierea Craiovei..
Contactati-ma prin pm sau gasiti id-ul pe profil.. :D:D |
baieti...daca mai tine un timp asa cald vreau sa imi vopsesc bicicleta...dak nu...in primavara...dar nuj ce culoare/culori sa o vopsesc ....ce sfaturi imi dati???...oricum as vrea ceva metalizat si nu chiar comun cu celelalte biciclete.....astept idei:D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
fosta mea bicicleta, vopsita cu spray'ul de artistul mareo:lol: foarte incantat de rezultatul final.
after - before |
|
Quote:
Depinde si ce vrei sa faci cu ea. Ti-as sugera sa iti dai actibildele jos. Sa iti iei bureti noi. Alta sa si niste jante duble. Ca sa arate bine. In cate culori vrei sa o vopsesti? Eu zic ca furca din fata si pana unde incepe scrisu.. pana la F.. cu negru. Dupa in rest toata bicicleta cu un verde sau un portocaliu. Si dupa peste verde sau portocaliu niste detalii mici sau poti sa o lasi asa simpla. Sunt multe idei. Conteaza doar ce culori vrei sa o faci. Dar ti-am spus depinde ce vrei sa faci cu ea.. daca vrei sa o ai de off-road nu conteaza aspectul.. |
nu am obiceiul sa o chinui...mai mult m aplimb cu ea ..asa ca pt mn aspetul conteaza...niste culori tari oricum....sa taie privirea:D si in leg cu elementele minore...sa o vad vopsita si pe urma ma ocup de ele:P
|
Quote:
|
Quote:
Gabi tu alegi culorile. Poti sa o faci in 3, 2 sau 1 culoare. Depinde ce gusturi ai ca noi iti zicem ce ne place noua, dar nu trebuie sa te iei dupa noi. ;) |
de preferat 2 culori....dar nuj cum si ce fel...sincer...mi`am stors creierii dar chiar nuj...pan ala urma cred k ma duc in magazin si vad monstre de culori...si pe urma ma mai documentez...poze cu biceclete nu aveti si voi..poate ma inspir de la cineva:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Aveti idee pe unde as putea gasi jante asa ?
|
Quote:
|
Eu am mai vazut pe bicicleta, dar de cumparat nu, o sa merg maine pana la first bike sa vad , poate poate!Doamne ajuta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning