![]() |
Re: Divergente de tot felul !
In asa conditii, sa tot murim...:rolleyes2
|
Quote:
B-dul Tomis era "blindat" de urme de burnout-uri la inmormantarea lui Dan de acum 1 an si ceva ... Atunci nu a spus nimeni nimik ... ca nu e frumos , ca bla-bla ... Asta i-a placut ... asta ii oferim pe ultimul drum ... ! |
bun, in principiu nu sunt de acord cu chestia asta, incercand sa ma pun si in locul parintilor (in cazul mai recent), dar pana la urma o sa fiu de acord cu voi...ca e ceva frumos, daca respectivul facea parte dintr-o astfel de comunitate.
...dar de aici si pana la a-ti exprima dorinta sa ai parte de asa ceva in caz ca mori...deja e o afirmatie macabra :rolleyes2 am dreptate? sau poate gandesc eu diferit... PS: cand a fost "parada" pentru baiatul cu motocicleta, m-am intersectat de vreo 2 ori cu coloana, mai exact pe badea cartan (sau tulcei) si pe tomis parca, deci pot spune ca stiu sentimentul... |
da e bine ca va doriti sa crapati si sa se faca spectacol pe ultimul drum , fain tare mai bine se face ceva cu reducerea acidentelor si cred ca este mai interesant decat sa dai un burnout dupa ce totul sa terminat...
|
Quote:
|
ba putea :lol:
Quote:
|
cxare ati vazut la protv la stiri ..ce ditamai adunarea in bucuresti ....se certau cu garda ca cica meting neautorizat ...uitativa la reluarea de las tiri ...sau al ora 11
|
si ce daca stateau si ei acolo ce infractiune faceau acum daca se strang si stau de vorba gata curse ilegale si ce motive au gasit t e doare capul miting neautorizat , daca vor sa faca ceva sa faca un loc special pentru curse si atunci nu cred ca o sa mai fie probleme si apropo ce au masinile cu tuning mai bine sa vada de unele jafuri care umbla prin trafic nu de masini an care sau bagat o gramada de baniii
|
Era intr-un loc public adunarea din bucuresti si de aia s-a luat garda de ei, chiar daca nu faceau nimic ...noi avem putin noroc ca in port e parcare si nu prea au ce sa faca :D
|
mai cand se strang atatea masini intrun loc ..si nu chiar orice fel de masini ..e clar ca e ceva necurat acolo :D..nuh? politaii incearca doar sa isi faca datoria ....doar uniforma e de ei ce credeti ca unora din ei nu le-ar place ....dar daca vine si el in vizita sa vada ce e pe acolo daor asa de placere ...fuge lumea de ei .....
|
da...mai da-i incolo mw le-a picat pe astia cu masini modificate !
|
pustiu fanatik a luat ban ?
|
posibila cursa de 1 mai cta
http://www.legalracing.ro/forum/view...er=asc&start=0 |
am vazut dar ink nu e nimik concret ... ar fii pacat sa nu fie ceva
|
daca aveti careva relatii pe la Primarie ar fi super..ca noi nu prea il gasim pe Mazare la Primarie...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning