Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Masini tari din Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/3981-masini-tari-iasi.html)

TuningBoy 10-08-08 20:43

Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi

Imi plac ziarele:lol:

Tim 11-08-08 18:43

limuzina ...in cateva saptamani o sa ii fac poze cu toate portierele deschise si o sa imi ofere omu multe date despre masina... Murciélago LP640

limuzina 11-08-08 20:07

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Tim (Post 1690792)
limuzina ...in cateva saptamani o sa ii fac poze cu toate portierele deschise si o sa imi ofere omu multe date despre masina... Murciélago LP640

Am vazut discutia pe automotorclub si ma sufocam ca nu puteam sa iau legatura cu tine...nu am stiu ca stai si pe forumu asta!Iama si pe mine :D promit ca sunt discret fac doar poze si tac te rog :???::???:!Macar sa fac o poza in interior si la motor cu mana mea :D:D:D

P.S : E tot acelasi GranTurismo care circula acum cateva saptamani cu numere de Germania.Era in spate la Moldova Mall.

Tim 11-08-08 23:52

Epox e administratorul forumului eu sunt doar Editor ;)

limuzina 12-08-08 00:22

Mmmmm aha nu prea se lega Tim cu Epox da am zis ca ai alt nume...!In fine ma iei si pe mine :???::???:?

limuzina 14-08-08 16:28

Am vazut R8 pe Copou!

D3m0N 14-08-08 16:30

am vazut si eu unu gri .. de B .. acum ceva zile... dar limuzina vezi ca este un mustang alb cu dungi rosii cu numar de california... l-am vazut sapt trecuta.. poate-l nimeresti

limuzina 22-08-08 16:34

Am vazut azi dimineata la 9 pe Cuza Voda in fata Maternitatii un ML 63 AMG cu numere de Italia...poze nu am!

Azi pe la 1 in fata la Astoria ML 63 AMG cu nr. de Bucuresti,pe Copou parcat un Quatroporte cu numere de Bucuresti ceva cu jdt cu frane galbene arata foarte bine si pe Stefan un M3 cu numere rosii de Iasi!

In cateva zile-saptamani (depinde cum e norocul) o sa va uimesc cu ceva din Iasi!

D3m0N 08-09-08 13:15

R8-ul ... m-am tinut pe langa el aseara din copou de la rond pana in podu` ros.... asa frumos mergeam cu un logan pe langa el =)))))

limuzina 08-09-08 13:27

Surpriza mea nu are treaba cu R8 :)!Am vazut 2 R8'uri in Mamaia ;)!

CRyS` 08-09-08 15:28

Deja e plina Romania de R8`uri Limo! Hai baga ceva detalii de surpriza ta ... cu ce poti sa vii? Un super bolid, ce inca nu a fost prezentat public? Cu o Mazda 2 plina de tuning? Hai baga ... !

limuzina 08-09-08 22:11

Daca bag un indiciu,ceva va dati seama...costa in jur de 200,000 euro,ptuin peste 200000 ;)!Surpriza este ca propietarul tine masina intr-o hala imensa goala si o sa iasa niste poze super!Am dat din greseala peste ea,stai linistit nu este R8.In hala este mult praf pe jos,un pic intuneric, cu farurile aprinse, cu portierele deschise :oops::oops::oops: acum sa vedem cum sta treaba cu norocul!

CRyS` 09-09-08 00:22

F430? Ce e asa greu ... cu numere rosiiii....!

limuzina 09-09-08 00:42

La fel de bine poate fi un S 65 AMG sau un Gallardo sau Murcielago...Despre F430'ul care vorbesti am pus o poza cu el dar era in mers...vezi in urma!

bmwh548 10-09-08 14:57

limuzina vezi ca azi prin Tatarasi am vazut un Boxster negru, jante negre cu numere de Germania. Eram la 2 masini in spatele lui ca i-as fi facut eu o poza.

All times are GMT +2. The time now is 19:47.

- Copyright 2026 4Tuning