![]() |
re: Colantari auto profesionale
Quote:
|
Salut
Cat ma costa colantare completa pentru masina asta(inclusiv bari praguri eleron oglinzi) in carbon 3M gri, care este garantia (dati garantie pe material sau si pe manopera) si cat dureaza operatiunea. http://2.bp.blogspot.com/_A3HxSHTKDQ...h/IMG_1867.JPG http://2.bp.blogspot.com/_A3HxSHTKDQ...h/IMG_2209.JPG Barile se pot colanta dintr-o singura bucata? |
Quote:
Pentru a-ti putea face o idee asupra materialelor trebuie sa vii sa vezi niste mostrare. |
Quote:
Pretul este de 30 ron/ buc + tva |
Quote:
|
Quote:
Buna ziua. V-ati orientat la cel mai scump material. Va costa chiar mai mult decat daca a-ti vopsi-o la cuptor. Pretul este de 5.500 ron + tva. P.S. Niciodata nu o sa iasa la cuptor precum este folia asta texturata. |
Quote:
Adresa mea: Pitesti, str Petrochimistilor, bl B21, sc E, ap 34. Persoana de contact: Ionuţ Căciulă Merci mult! PS: Sunt foarte multumit de folia pe care am pus-o pe capota; are 1 an jumate si nu are nici o problema. |
Quote:
Maine vei primi folia. Trebuie sa ne mai dati numar de telefon si numarul strazii. Trebuie doar sa achiti contravaloarea transportului (o trimitem prin Fan Curier) |
A ajuns.
Mersi frumos. Sper sa ajung din nou la voi sa-mi colantez plafonul in negru lucios. |
Quote:
Te asteptam. |
1 Attachment(s)
salut cat ma costa sa colantez consola centrala la un logan?
|
Quote:
- Cu ce culoare? - Poti sa o demontezi singur? |
pai montajul la voi si material imitatie de carbon
|
Quote:
Pretul este de 75 ron (fara tva). |
ok ms astept ziua de salariu si dau o fuga pe la voi , apropo trb programare inaite?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning