![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
10 Attachment(s)
Salutare baieti!
In sfarsit mi-a sosit si mie cutia cu minunatii..:D..adica a sosit de ieri,dar n-a mers sa incarc pozele:-P Am si eu o nelamurire..am observat cateva diferente intre aceste 2 carburi,aparent identice,in ceea ce priveste jigloarele de aer si de reglaj si pozitionarea tevustii pt alimentare:???: ..stie cineva de ce asta? au fost mai multe tipuri de carburi de acest gen? Merci:-) Urmeaza sa le desfac si sa le curat,dar in primul rand trebuie sa fac rost de un saxofon de 1.6..are careva de vanzare:?: |
Quote:
|
Merci DJ:-)
Nu stiu care va fi consumul..depinde cum ii dau.. dar stai sa-l vad mergand mai intai..:rolleyes2 |
Quote:
|
Sal poti folosi carburatorul ala care e intreg nucel desfacut si o sa traga foarte bine asta tio zic din propie experienta sunama ca sa iti povestesc mai multe despre acel carb ca nu e asa usor cu el 0745187819 0767040953
|
1 Attachment(s)
Merci Apline si Ouu:-)
Pe cel desfacut nici sa vreau nu-l pot folosii,pt ca-i lipseste un jiclor de aer..:sad: ..unul mare in diametru,care nu se potriveste de la cel asamblat..unde tin eu degetul mare acolo trebuia sa fie:rolleyes2 |
Ce carb sunt alea?Sunt Weber 32 DIR 58?
|
1 Attachment(s)
Asa am inteles si eu..cred ca cel asamblat,pe care il voi monta pe masina,echipa R12 TS:???:
Galeria de admisie e tot de 12 TS,acum astept sa-mi soseasca si galeria de evacuare,tot de 12 TS, si trec la montat:-) Iata o poza cu carbul' original de pe R12 TS..pare la fel cu cel asamblat,al meu,nu?8) |
Da seamana dar cel mai bine citesti ce scrie pe el. Galeria de evacuare presupun ca va fi de papuc si ca va urma lustruirea lor pana ajung oglinda.;)
|
1 Attachment(s)
Oglinda oglinjoara..:lol:
Evacuarea va fi tot de R12 TS..asa mi s-a promis8)..cred ca va fi ca cea din poza,care nu cred ca-i de Papuc..:???: cine stie mai bine sa ma corecteze daca gresesc |
cei cu lampa aia ?? imi place ..sunt cumva 2 ? de vanzare ...
|
geamuri electrice sefu?:D
|
nu cred ca sunt ale lui piesele ...ptr ca aia e lampa mare si el are lampi vechi mici
|
Nu pun eu geamuri electrice si alte chestii d-astea pe "regina" mea..:-) o vreau clasica si cu ceva ponei sub capota..la cat mai putine chestii electronice cu putinta:!: si nici triple mari nu pun EVER:!:
Piesele din poza de mai sus ii apartin lui Canny(Dacia Arad) si am vrut sa se vada galeria de evacuare..o astfel de galerie mi s-a confirmat ca mi-a fost vanduta si ajunge la mine in cusul zilei de marti:yes: :dance: |
Nastase Bogdan am si eu o intrebare.am vazut ca ti-ai luat turometru de Lada 1500. Cum ti-l montezi?sa imi zici si mie tot ca la prosti cum se monteaza ca si eu am unu si vreau sa il pun mecanicu de la mine din curte o zis ca nu pot pune ca daka nu am la cutia de viteze nu stiu ce nu se poate.ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning