Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

Aaronnel^ 06-07-07 00:49

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 984298)
Cine are nr. lui Geo sa il sune sa ii spuna ca nu conteaza nici daca e mai tarziu de opt :D. Poti veni ca nu te luam la bataie si nu te aruncam in Olt, doar d`aia am iesit in strada in `89, pentru democratie...

Okay ... I`ll be there:)

Care este programul pentru maine ?

TigerGTS 06-07-07 00:54

Cu cat sti mai putin cu atat vorbesti mai putine prostii ! :)

trafy-vr6 06-07-07 02:25

Geo a zis ca o sa fie prezent. O sa il sun eu maine in caz ca nu citeste posturile. Vorbim maine de intalnire toti ca vreau sa stiu cine vine si cine nu ca sa nu fim iara 15 pietoni si 2 masini

Robbert 06-07-07 03:31

si asta ce vrea sa insemne ca daca suntem mai multi pietoni nu se mai tine intalnirea? sa nu uitam ca e intalnirea membrilor comunitatii nu membrilor comunitatii care au masini :???:
acum ca unii au noroc sa aiba masina sau sa fie luati cu masina asta nu inseamna ca ceilalti sa fie exclusi :rolleyes2 :rolleyes2
parerea mea!

trafy-vr6 06-07-07 08:00

nu ma intelegi. Ma refer ca o sa apara discutii de genu: Domne ala e bulangiu ca nu m`a luat pe mine si l`a luat pe ala. Sau: io nu mai vin unde mergeti voi ( suc, mancare, plimbare ) ca nu am unde

Aaronnel^ 06-07-07 10:57

De preferat ar fi ca in cazul in care sunt mai multi pietoni si mai putine masini ar fi indicat sa mergem undeva in apropiere la suc ca sa ne putem deplasa si pe jos, sau sa ramanem acolo si luam 1-2 pungi de seminte si ne facem de cap pe acolo.

trafy-vr6 06-07-07 11:36

voi kinderii nu stiu unde va duceti...dar noi gasim un loc calumea

Aaronnel^ 06-07-07 12:01

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 984752)

Bine ca mi-ai zis sa nu mai vin sa bat drumul degeaba:)

thex 06-07-07 12:01

mie mi se pare aiurea....adik inteleg...noi suntem mici si nu avem masini...pana la urma dak ramanem pe langa nu-i nicio problema...aia e....da tu trafy....nici tu n-ai masina si vorbesti parca ai avea 3...

Aaronnel^ 06-07-07 12:02

Quote:

Originally Posted by thex (Post 984794)
mie mi se pare aiurea....adik inteleg...noi suntem mici si nu avem masini...pana la urma dak ramanem pe langa nu-i nicio problema...aia e....da tu trafy....nici tu n-ai masina si vorbesti parca ai avea 3...

Petrica lasa ma ca merem la Polivalenta si dupa aceea mergem sa ne jucam.... sa ne dam in leagane si sa mancam la Mc un Happy Meal ;)

Poate or fi unii mai de treaba si se ofera sa ne ia si pe noi.

Nu iti fa tu probleme :)

IONUT-GBP 06-07-07 12:03

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 984677)
De preferat ar fi ca in cazul in care sunt mai multi pietoni si mai putine masini ar fi indicat sa mergem undeva in apropiere la suc ca sa ne putem deplasa si pe jos, sau sa ramanem acolo si luam 1-2 pungi de seminte si ne facem de cap pe acolo.

data trecuta nu ai vrut sa vi pe jos cu Mine . Petru si Costin :)))))) ..

thex 06-07-07 12:04

nu e nicio problema...acu intelegem toti care nu avem 18 ani. oricum tre sa fim fericiti ca suntem in comunitate. Si acu daca incepem sa facem panarama unu de altu nush ce rezolvam.

trafy-vr6 06-07-07 12:39

the x nu cred ca am zis sa NU veniti. Si ai dreptate cois...asa e...nu am masina. Io m`am referit ca pana va ganditi voi la un loc noi deja am gasit ( cum ati facut mereu )...aveam o parere mai buna despre tine

thex 06-07-07 12:41

Inseamna ca nu am inteles ce ai zis. Am interpretat gresit...Mi s-a parut ca ce ai zis e un fel de sut in fund. Si scz pt faza cu masina da ti-am zis k am inteles altceva...Oricum pana acum n-au fost probleme cu locurile in masini. Oricum la ultima intalnire nu puteam sa va cer sa ma treceti podu cu masina...

Robbert 06-07-07 14:20

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 984752)

ia citeste si tu din nou sa vezi ca nu reiese ce ai vrut tu sa zici.
in primul rand era vorba de pietoni nu de kinderi si in al doilea rand si tu erai la fel de pieton ca noi pana sa'l cunosti bine pe Geo, asa ca nu mi se pare corect sa te iei de noi ca venim pe jos :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 05:48.

- Copyright 2026 4Tuning