![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Quote:
Care este programul pentru maine ? |
Cu cat sti mai putin cu atat vorbesti mai putine prostii ! :)
|
Geo a zis ca o sa fie prezent. O sa il sun eu maine in caz ca nu citeste posturile. Vorbim maine de intalnire toti ca vreau sa stiu cine vine si cine nu ca sa nu fim iara 15 pietoni si 2 masini
|
si asta ce vrea sa insemne ca daca suntem mai multi pietoni nu se mai tine intalnirea? sa nu uitam ca e intalnirea membrilor comunitatii nu membrilor comunitatii care au masini :???:
acum ca unii au noroc sa aiba masina sau sa fie luati cu masina asta nu inseamna ca ceilalti sa fie exclusi :rolleyes2 :rolleyes2 parerea mea! |
nu ma intelegi. Ma refer ca o sa apara discutii de genu: Domne ala e bulangiu ca nu m`a luat pe mine si l`a luat pe ala. Sau: io nu mai vin unde mergeti voi ( suc, mancare, plimbare ) ca nu am unde
|
De preferat ar fi ca in cazul in care sunt mai multi pietoni si mai putine masini ar fi indicat sa mergem undeva in apropiere la suc ca sa ne putem deplasa si pe jos, sau sa ramanem acolo si luam 1-2 pungi de seminte si ne facem de cap pe acolo.
|
voi kinderii nu stiu unde va duceti...dar noi gasim un loc calumea
|
Quote:
|
mie mi se pare aiurea....adik inteleg...noi suntem mici si nu avem masini...pana la urma dak ramanem pe langa nu-i nicio problema...aia e....da tu trafy....nici tu n-ai masina si vorbesti parca ai avea 3...
|
Quote:
Poate or fi unii mai de treaba si se ofera sa ne ia si pe noi. Nu iti fa tu probleme :) |
Quote:
|
nu e nicio problema...acu intelegem toti care nu avem 18 ani. oricum tre sa fim fericiti ca suntem in comunitate. Si acu daca incepem sa facem panarama unu de altu nush ce rezolvam.
|
the x nu cred ca am zis sa NU veniti. Si ai dreptate cois...asa e...nu am masina. Io m`am referit ca pana va ganditi voi la un loc noi deja am gasit ( cum ati facut mereu )...aveam o parere mai buna despre tine
|
Inseamna ca nu am inteles ce ai zis. Am interpretat gresit...Mi s-a parut ca ce ai zis e un fel de sut in fund. Si scz pt faza cu masina da ti-am zis k am inteles altceva...Oricum pana acum n-au fost probleme cu locurile in masini. Oricum la ultima intalnire nu puteam sa va cer sa ma treceti podu cu masina...
|
Quote:
in primul rand era vorba de pietoni nu de kinderi si in al doilea rand si tu erai la fel de pieton ca noi pana sa'l cunosti bine pe Geo, asa ca nu mi se pare corect sa te iei de noi ca venim pe jos :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning