Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Diverse, evenimente, discutii, pareri (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33602-diverse-evenimente-discutii-pareri.html)

Geox` 19-10-08 01:23

Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri

Sa nu zicem ca nu avem si noi mall in Tulcea:lol:
Ce mai e nou prin Tulcea ..?
Alceva useri ce mai zic ..?
Cu ce va mai laudati ..?

vlad_Mafiotu 21-10-08 16:50

puteau sa bage si astia un mcdonalds un kfc ceva misto ... au bagat porcaria aia de broaster chicken X( cat despre haine...tot de la constanta o sa`mi iau ca nu ai ce gasi in mall la tulcea numa porcarii gasesti

KAB 22-10-08 13:10

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 1818597)
puteau sa bage si astia un mcdonalds un kfc ceva misto ... au bagat porcaria aia de broaster chicken X( cat despre haine...tot de la constanta o sa`mi iau ca nu ai ce gasi in mall la tulcea numa porcarii gasesti

Ca sa ma bag in subiect, ink n-ai invatat nimic, esti mic...:) tu nu intelegi anumiti machedoni detin monopolul restaurantelor? si atata timp cat stim cine e primar n-o sa mananci la mccdonalds in tl, stai linistit ;)

Cosmin255 23-10-08 18:05

Quote:

Originally Posted by Alecu_2fast (Post 1820073)
Ca sa ma bag in subiect, ink n-ai invatat nimic, esti mic...:) tu nu intelegi anumiti machedoni detin monopolul restaurantelor? si atata timp cat stim cine e primar n-o sa mananci la mccdonalds in tl, stai linistit ;)

Tu esti mare si nu ai inteles.Stii ce inseamna un mall si ce implica sa vina un anumit brand sau altul?

flmoise 24-10-08 10:10

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 1822626)
Tu esti mare si nu ai inteles.Stii ce inseamna un mall si ce implica sa vina un anumit brand sau altul?

e simpla treaba...tulcea e un oras "naspa" si nu se arunca nimeni in groapa asta!

Cosmin255 24-10-08 12:14

Quote:

Originally Posted by flmoise (Post 1823887)
e simpla treaba...tulcea e un oras "naspa" si nu se arunca nimeni in groapa asta!

cam asa....iar referitor la un brand ca MC...implica multe , incepand cu "instruirea"(managerului general) pe toate posturile timp de 6 luni sau un an nu mai stiu eact , pana la pretul francizei care sare de 500.000 euro

Cubanez84 26-10-08 00:07

pretul francizei(surse sigure)de la 30 000euro pana la 400 000euro depinde cat de mare este!dar nu are ce cauta mac'donalds in asemenea loc!Investitia se amortizeaza in trei ani!Daca sunteti interesati,si aveti banii necesari o sa avem mc in tulcea!

Cosmin255 27-10-08 05:06

Investitia necesara dechiderii unui restaurant apartinand lantului fast-food McDonald's variaza intre 800.000 si un milion de euro a declarat pentru NewsIn directorul de comunicare al McDonald's Romania, Cristian Savu.Din cele 51 de restaurante McDonald's existente in Romania doar trei (cele din Brasov) sunt operate in sistem de franciza.

flmoise 27-10-08 12:07

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 1828847)
Investitia necesara dechiderii unui restaurant apartinand lantului fast-food McDonald's variaza intre 800.000 si un milion de euro a declarat pentru NewsIn directorul de comunicare al McDonald's Romania, Cristian Savu.Din cele 51 de restaurante McDonald's existente in Romania doar trei (cele din Brasov) sunt operate in sistem de franciza.

nu mai pui faptul ca cei ce cumpara franciza sunt obligati sa faca cursuri de 1 an la americani inainte de a se elibera licenta....

KAB 27-10-08 13:31

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 1828847)

Mda...Vad ca ai dat repede la google, ca sa stii si tu ca au fost niste oameni care au vrut sa deschida ca idioti cu bani is o gramada, si franciza costa 70.000 + investitia in restaurant, dar asta ar implica faliment pt celelalte resaturante.. Asa ca prietene nu vorbeam sa ma aflu in treaba...Da eu zic sa schimabam subiectul ca e neinteresant si mancarea aia oricum e naspa si nesanatoasa...;)

Cosmin255 27-10-08 14:25

Quote:

Originally Posted by Alecu_2fast (Post 1829495)
Mda...Vad ca ai dat repede la google, ca sa stii si tu ca au fost niste oameni care au vrut sa deschida ca idioti cu bani is o gramada, si franciza costa 70.000 + investitia in restaurant, dar asta ar implica faliment pt celelalte resaturante.. Asa ca prietene nu vorbeam sa ma aflu in treaba...Da eu zic sa schimabam subiectul ca e neinteresant si mancarea aia oricum e naspa si nesanatoasa...;)

imi cer scuze daca te-a deranjat postul meu , da intr-adevar am cautat pt ca nu mai stiam exact sumele.Nu cred ca ar implica falimentul nimanui , MC cauta sa exploateze alta nisha. Sa ne oprim cu acest subiect aici .:)

Respect

SEJ 27-10-08 16:44

da, acum hai sa vorbim de KFC :D :lol:

KAB 28-10-08 13:12

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 1829836)
da, acum hai sa vorbim de KFC :D :lol:

Da mai bine hai sa deiscutam de faptul ca am auzit ca vrei sa-ti faci club secretosule... ha! :)

flmoise 28-10-08 14:50

Quote:

Originally Posted by Alecu_2fast (Post 1831247)
Da mai bine hai sa deiscutam de faptul ca am auzit ca vrei sa-ti faci club secretosule... ha! :)

dap...asta e un "secret"!

SEJ 28-10-08 15:58

Quote:

Originally Posted by Alecu_2fast (Post 1831247)

Clubul exista deja,cei 3 membrii fondatori exista si ei, urmeaza legalizarea lui... nu-i al meu clubul este al celor ce fac partea din el, eu si cubanez l-am infiintat doar... in momentul de fata suntem 10 membrii... nu-i nici un secret...

All times are GMT +2. The time now is 18:21.

- Copyright 2026 4Tuning