Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   My Mk5 Black Coupe. (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/323993-my-mk5-black-coupe.html)

MateiT 26-12-13 09:18

Re: My Mk5 Black Coupe.

Quote:

Originally Posted by iulianr26 (Post 5637033)
Am acelasi motor care il are si Andrei pe Mk6 si am facut 140 000km cu un ambreiaj . Totul tine de cum ii pui in valoare resursele. Spatele nu l-au facut pe placul tau pentru ca e strategie de marketing .....vezi bmw seria 3 care are stopurile gen toyota yaris. Aici intervine pasiunea daca vrei poti face masina mult mai agresiva ca vad ca asta e tendinta. Atasez o poza cu un spate de Mk6 sa-mi spui daca e oribil.

Iuliane nu te contrazic deloc dar eu nu zic aici de cum poti sa aranjezi o masina sa arate bine. Zic de cum arata de fabrica. Asta arata ok, stopurile sunt dementiale. Dar ma rog, eu doar mi-am expus punctul de vedere in legatura cu golf 6 si atat :P Astept cu nerabdare sa vad masina ta cand o termini :D

iulianr26 26-12-13 09:28

Quote:

Originally Posted by MateiT (Post 5637147)
Iuliane nu te contrazic deloc dar eu nu zic aici de cum poti sa aranjezi o masina sa arate bine. Zic de cum arata de fabrica. Asta arata ok, stopurile sunt dementiale. Dar ma rog, eu doar mi-am expus punctul de vedere in legatura cu golf 6 si atat :P Astept cu nerabdare sa vad masina ta cand o termini :D

Aici totulse rezuma la cum poti sa aranjezi o masina . Asta e si scopul forumului! Nu e autovit nu ma intereseaza an fab dotari fab ca imi fac singur cu mana mea tot ce vreau/nu am. Nu ma supar vreau sa intelegi pt ce e facut acest forum si cat ai de invatat de aici. Sarbatori fericite!

spaga 26-12-13 15:56

Doar o parere...n'ar fi interesant sa pui oglinzi de mk6 cu rabatare electrica? Sau nu este aceasta dotare pe mk6? Repet...este doar o parere pers...in rest imi place ce faci si ma gandesc eu sa iti cumpar stopurile.

iulianr26 26-12-13 18:04

Quote:

Originally Posted by spaga (Post 5637310)
Doar o parere...n'ar fi interesant sa pui oglinzi de mk6 cu rabatare electrica? Sau nu este aceasta dotare pe mk6? Repet...este doar o parere pers...in rest imi place ce faci si ma gandesc eu sa iti cumpar stopurile.

Oglinda rabatabila electric 1800 ron/buc oglinda normala incazita 340ron electrica noua completa . De diferenta pot lua bara noua mk6 gti aripi si capota. Sunt scumpe pt ca sunt rare si nu e amortizata tehnologia de productie. Merci de idee dar e peste bugetul meu.

spaga 26-12-13 18:41

Nu stiam pretul, ai dreptate.Am eu o fixatie asa cu oglinzile rabatabile,am vazut si pe Leon si zic ca ar sta bine si pe Golf, adica mi'ar place sa o vad pe a mea cu ele rabatabile,dar cum ai zis si tu investitia nu se justifica

iulianr26 26-12-13 18:56

Quote:

Originally Posted by spaga (Post 5637373)
Nu stiam pretul, ai dreptate.Am eu o fixatie asa cu oglinzile rabatabile,am vazut si pe Leon si zic ca ar sta bine si pe Golf, adica mi'ar place sa o vad pe a mea cu ele rabatabile,dar cum ai zis si tu investitia nu se justifica

Am altele care le vreau pe masina :) oricum cred ca o sa fie prima cu oglinzi de mk6.

iulianr26 24-01-14 22:46

8 Attachment(s)
Masina a primit bara fata oem de r32 . Am montat oglinzile de mk6 si functioneaza si semnal si incalzire si reglaj. Daca e cuminte primeste si pneuri de vara pt jantele noi pe 18.

racu` 25-01-14 11:26

ai renuntat la fata de golf 6???

iulianr26 25-01-14 13:05

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by racu` (Post 5654353)
ai renuntat la fata de golf 6???

Cred ca ma afecta grav la vanzarea ei daca ii puneam fata de golf 6...
Am de vanzare oglinzile mk5 150ron/buc haion un pic atins cu tot cu geam pt cei ce vor sa astupe semnul de vw e ideal!!! 250ron

nonic 07-02-14 00:15

Ce bine ii sade cu bara asta!

Spor!!!

iulianr26 07-02-14 00:32

Quote:

Originally Posted by nonic (Post 5661106)
Ce bine ii sade cu bara asta!

Spor!!!

Merci ! Azi modific ceva la faruri . Revin cu poze . Cine vrea oglinzile de MK5 pret bun 250ron ambele !!!

All times are GMT +2. The time now is 05:13.

- Copyright 2026 4Tuning