![]() |
Re:
Quote:
|
mersi santos ..
o sa incerc eu sa fac maybach-ul ala sa vad ...am niste idei .tre doar sa le pun in aplicare :roll: |
plictiseala
2 Attachment(s)
nu a iesit prea bine ...off :?
|
na ce-ai facut ma ? ce-i aia ? iti batzi joc de noi ? :roll:
|
sorry ..am incercat si eu ceva da nu mi-a iesit :cry:
|
dak chiar vroiai .. ieshea ...
ps. cei cu movul ala ? :oops: |
va dau un sfat....mai ales la inceput...(ne e ceva strict pt topser sau ceva personal)...nu mai stricati masini frumoase....vorba aia e m6...mai se trezise basu cu un bmw alpina serie 7...sau mai inaite un maybach....o s avedem pe aicea si ferrari cu spoiler de eclipse fnf.....
|
ok..scuze ..asta e un junk ...nu se va mai repeta ...
|
Trabbi
2 Attachment(s)
Trabbi, vechiul prieten al romanului.. versiunea mea :)) nu e cine stie ce ca nu m-am chinuit mult la ea, 15 minute am facut-o dar e funny sa vezi un Trabant tunat, nu? :)) URMEAZA ALTE POZITII! :) si poate un tractor :)) vb. serios nu prea ma descurc cu BMW-uri si deastea...
|
Re:
Quote:
|
Re: Trabbi
Quote:
|
2 Attachment(s)
hmm..plictiseala revine din nou..sau nu chiar.....m-a rugat cineva...dati-va si voi cu parerea...
|
ah...c'mon niggas...whad' up?U don' show some props to a nigga?bad or worse...c'mon...I know U got that....
|
1 Attachment(s)
aproape impecabila .... bravo bro
Golf mk1 gti spate..... astept pareri |
1 Attachment(s)
skillz...e s00per
Golf....yours 2 doar k puteai sa faci poza mai mika VIRGULA k rezolutie :D Facui shi io Skoda aia de la chalenge shi o postez aici k pe mine nu ma provoaca nime :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning