![]() |
Re: Masina mea...
Quote:
|
Quote:
sunt curios cat au evoluat la interior, la exterior se vede... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
am si eu un audi 84 coupe gt , is pozele mai jos, daca esti fan abia te astept
PT "APOCALIPSA" PS raspunde!!!!!!!!!!1 |
sylv numai respect pentru bijuteria ta mai ales cum ai facuto asa originala ca in ani e de glorie masinile acestea si in special audi 80 nu au nici o data moarte dupa mine sunt cele mai reusite masini si inca odata marca audi nui trebe nici o data reclama credema ca am mers cu apocalipsa mea pe asfalt si am ramas uimit de cum toarce bafta in continuare cu ea si da sunt fan inrait al marci audi special 80 b1 gte tot respectul meu P.S.Apocalipsa
|
Quote:
|
Quote:
The original exhaust is also very good and should not be replaced :!: |
Quote:
2. Very Good nu inseamna The best si inca ceva, faptul ca e very good nu inseamna si ca se aude very good. Cat despre citit printre randuri...prietene, tin sa iti reamintesc ca eu nu citesc, eu "analizez" :lol: . Una peste alta, ai putea sa ii intrebi pe aia daca faptul ca schimbi evacuarea afecteaza cu ceva negativ alte componente ale masinii. Doar de curiozitate. |
masina mea->>>> opel corsa B rally car->>>https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/87358-masina-mea-opel-corsa.html
|
Lasa-l lupule pe gigel. Nu-i place zgomotu treaba lui. Si ca sa isi ia o evacuare mai tare decat ce are el acum...minim 1500 euro deci nu-s chiar bani de aruncat. Oricum masina o sa sune senzatie din fata cand se apropie daca suna kompressor-ul ala cum trebuie:-P
|
Nu am cum sa il las, ca inca nu l-am luat. E intr-adevar scumpa o evacuare... dar eu zic ca se merita..
Totusi ca sa fiu la subiect, astept sa vad cum arata kitu` pe ea.... Atunci mai discutam. Despre performante... eu zic ca daca nu i pune si un NOS, tot degeaba (nu sariti, era la misto zisa treaba) cine stie, poate nu i ajung cei 7 miliarde de cai pe care o sa i aiba, si vrea sa mai imprumute o herghelie doua.... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
apocalipsa mea cam pe finalizare ce parere avetzii?P.S.Apocalipsa:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning