![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
numai matze are omul asta in jurul lui, sub el, peste masina si in pat stau pe net, cred ca si noaptea numai pisici viseaza, iar daca nu are somn numara pisicile cum fac drift pana adoarme.
nu are presiune mare, destula cat sa pise putin lichid pe sticla, doar ca unele pisa din calculator doar la a 3-4 -a actionare de maneta si nu de fiecare data, depinde de model si de setari.vezi ca trebuie si un vas mai mare decat cel stock ca altfel toata ziua tot completezi la lichid. faina treaba. |
In legatura cu pulverizatoarele de la faruri, cu biluta.
Aceeasi problema am avut-o si eu aici. Singura solutie a fost schimbarea, cel putin pentru mine. Succes in continuare cu masina! Cu respect, Cosmin. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Au un pret foarte mare pentru niste bucati de plastic aparent simple. 600 de lei pentru doua pulverizatoare pe care oricine ti le poate "rezolva" in cateva secunde te cam pune pe ganduri, cel putin pe cei pe care nu-i dau banii afara din casa.
Personal am cumparat doua, dintre care unul a fost busit dar n-am zis nimic ca nu-s genul care sta in 200 de lei cand vine vorba de omenie, important este ca cel de care aveam nevoie era bun. Daca nici asa nu gaseam, singura solutie era sa-l iau nou. Te sfatuiesc sa cauti prima data sh care sa nu aiba acel plastic din jurul bilei crapat sau alte defectiuni care sa-i compromita buna functionare (crapaturi, fisuri, s.a.m.d.) si sa nu incerci sa reglezi singur bilutele ca s-ar putea sa faci mai mult rau decat bine. In manual scrie ca reglarea lor se face la reprezentanta. |
Quote:
|
Quote:
:) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Azi am inceput instalarea OBC-ului cu 18 butoane in loc de 11, pe maine mi-au mai ramas 2 fire la care nu am terminali buni si trebuie sa-i iau de la dezmembrari :D .
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Pe scurt de la 11 la 18 butoane: Ai doua fire ce trebuiesc sudate de alte 2 fire din conectorul negru ce intra in OBC ( Cavitatea 9 de firul rosu-galben si cavitatea 13 de firul maro ) = astea-s pentru alimentare Ai 3 fire care trebuie sa le sudezi de tot atatea fire din conectorul alb ce intra in ceasuri. Ai un fir NOU ce pleaca din cavitatea 10 a conectorului albastru pana in conectorul alb din OBC cavitatea 9 Ai un fir ce duce la maneta pe care nu il am pt ca nu am nici eu maneta Ai un fir ce duce la un modul sub bord ( inca ma chinui sa-l gasesc ca se pare ca eu nu am asa ceva ) |
Stie cineva unde se gaseste la E36 din 1993 conectorul X1695 ZKE IV? In toate tutorialele apare sub torpedou dar eu nu-l gasesc niciunde la mine probabil ca e mai veche masina.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
--- Update topic: Gata si obc-ul operational. :D 100% munca mea. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning