![]() |
Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO
poate ca zozo a vrut o schimbare ......poate ii va merge mai bine ...
|
Quote:
|
Despre care Capri ii vorba :?: Ala maro sau ala galben :?:
|
pai nu se vede niciunde acolo...:-P
|
mda... nici eu nu am vazut :(
|
si io am intrat si nu am vazut decat poze deja stiute...
PS. ar trebui schimbat mercedesu ala de pe prima pagina. nu mi se pare o masina de pus pe un site de tuning... |
a iesit super..ce culoare ii dai?:D..si aprox in cat timp va fi gata?:)..spor la munca si succes cu mutarea:D
|
poze noi ... cand se vopseste masina ? :D
interesanta lucrarea ..... |
vrem poze noi...vrem poze noi...GREVA....hai zozo...sa vedem ce ai mai muncit...nishte poze cu noua locatzie...ceva ..orice:D:X
|
c pot sa zic???? adevaraciune...!!!!! un proiect mai tare nu am vazut inca...!!!! acum .... daca tot e vorba de opel..... ceva mai vechi arenjezi???(un rekord E2)??? momentan...lucrez putzin la motor...(nu imi permit sa exagerez cu motorul), app motorul de pe omega l-ai dat??? daca nu poate imi zici un pretz fara cutia automata..... la exterior nu cine shtie ce k tata e bugetar shi io student momentan:)) dar ceva sa fie frumos in adevaratul sens al cuvantului...(shi sa zicem un scor d plecare) ca sa fiu mai concret o sa ii rog pe baietzii de la VT sa imi pregateasca unul iar tu dupa vizionare.... sa imi dai un pretz aproximativ!!!! astept un raspuns ori aici ori pe privat!!!!
|
pacat ca te-ai mutat zozo :( nu ne mai arati nici o poza cu masina ? :((
|
n-are omu timp...e ocupat cu mutatul in casa noua:D
|
superba mashina....mai pus p ganduri...o sa vin pana la sibiu sa o vad...ca totushi stau in medias..;)...asha mult imi place k o sa vin intro buna zii...:)..bafta in continuare...!!!;)!!!...si spor la treba..;)
|
credema ca e mai bine sa o vezi life decat in poze ,ca prea multe comentari se fac de-am p....a
|
chiar tre sa vin....in sura mare...mai exact unde??:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning