![]() |
Re: Polo GTI vs...
Quote:
|
lasam la o parte greutatea masinii ca nu ajungem la nici un consens ... vrei sa te dai cu mine sau nu?
|
Ma dau... nu am de ce sa nu ma dau... dar tot raman curios de greutatea masinii tale... si cred ca si tu. Sau poate iti place sa te minti singur, ca are 1300 de kg si 140cp si fuge ca dracu... :)
|
nu ma mint singur si nici nu am zis ca are 1300 kg ... si acei147 de cai sunt de rasa .. nu obositi ca ai tai intelegi ;)
|
ce fel de rasa? persana sau gilette?
|
Quote:
|
morala zilei: poti sa fii fie crescator de cai de rasa fie grajdar. cheia e la tine.
|
Quote:
|
Quote:
E vointa fiecaruia sa decida din ce categorie face parte. |
auziti ma ...aici este o provocare data de un polo gti .. aveti si voi polo-uri si vreti sa ne dam sau dc comentati atat ?? daca vrea baiatul sa comenteze sau sa ne dam decide el .. voi vedetiva de treaba .... apropo a venit zapada , luativa sania si la joaca ..
|
Da. Avem Polo. Da nu vrem sa ne dam.
|
Quote:
ok .. multumesc ... zyx la prima legala vreau sa ne dam si noi ... si gata cu FOCURILE pe forum aici ca ne facem de ras .. eu am 2.0 T 147 de cai stok .. si acum am presiunea la 1,0 bar ... + nosul dar nu o sa-l folosesc .. |
Quote:
Imi cer scuze ca ma bag aiurea intre voi "avizatii" si "cunoscatorii",dar sunteti culmea. |
o Doamneeee..cati cunoscatori!!!!care mai de care ! :???:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning