![]() |
Re: C20XE vs. K20 vs. VR6 vs. GTI ABF vs. B16A2
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ba baieti chiar nu vad relevanta topicului asta........ va mancati unu pe altu aiurea. daca erau toate motoarele din titlu stock putea fi facuta o comparatie corecta si k20 barberea tot (pentru ca e clar ca nu intra la categoria celorlante din titlu) si gata.
in cazurile voastre, unde toti aveti modificari facute la motoare e o chestiune de cine are mai multi bani castiga, uitati-va in bord(inclusiv eu) ca o sa vi se arda ledul de la benzina intr-o zi, dar na toti sunt cunoscatori si la toti le trag masinile de rup.............. lasati topicu asta odata sa moara ca nu-si au rost discutiile.... |
bajeti aseara mam dat cu un OPEL ASTRA G 2,0 16V OPC, 160 cai, si a fost 2 -0pt mine!!!!iam dat o masina!!!asta e o diferentza intre masinile stok!!asta e pt basuu si posesori de oapelurii!!!
|
adica ai batut o masina cu aceeasi putere ca masina ta, dar considerabil mai grea? nimeni nu se astepta.. noroc ca ai honda, ca daca aveai vw sau opel sigur luai bataie !
|
Quote:
|
acu am ajuns acas...tocmai ce am batut vreo 3 x honde :lol: le-am dat 5-6 masini :))) asa pt.toti posesori de opel;)
|
Quote:
|
aaa....am uitat sa precizez ca in NFS :arrow: le-am batut...:D departe de mine gandu ca un opel ar putea bate vreodata o Honda:-) sa fim seriosi ...
On: (in directia asta merge theand'u asta ,e si normal ca fiecare sa tinem cu masinile pe care le detinem;) am mai glumit si eu acu:D sper sa nu se supere posesori de Honda;) si pt.mine dupa calibra' imi plac mult motoarele/masinile japoneze :-) numai bine... |
Quote:
|
ptr baietii cu omeluri.daca ati fost anul trecut la curse la tulcea,doua crx-uri de 125 de cai de la galati au batut bertonele turbo ala negru.sunt si filmari .
|
Quote:
just asking :-) |
Amadeus a batut de 3 ori bertonele acum 2 saptamani, mereu fiind distanta de pana la o masina. Intre timp bertonele a primit o axa de XEV si a intrat un pic la regim(dand jos scaun pasager+bancheta), acum bertonele fiind in fata, la fel, cu o distanta de pana la o masina. Whole story Amadeus vs Bertone. si app, fara Amadeus, poate Bertonele nu ar fi ajuns unde e astazi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning