![]() |
re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom
gata si frana :) prin urmare i-o crescut in podea un sistem de frana de mana hidraulic. (nu mai am cabluri ce sa inghete ).... o pompita...coducte...si gata....mai usor ca greutate ....si in special mult mai eficient .
|
nu ne arati si poze? as fi curios sa vad cum arata o asemenea "pompita" :D
|
Io'te asa
https://i131.photobucket.com/albums/p...hidraulic1.jpg Si daca vrei sa o cumperi are Peti una noua de vanzare ! |
nu vreau sa cumpar :) oricum,multumesc pentru imagini...
|
si cat costa ? necesita multe modificari pentru a fi functionala ?
|
Iaca' aici : https://forum.4tuning.ro/466-tuning-i...ml#post2932372
Necesita 4 gauri in podea de care prinzi cu 4 shuruburi kitul,si una bucata conducta ce merge catre spatele masinii pe care se inseriaza pompa efectiva ! job done ! P.S. Ofer transportul gratis prin curier ;) |
10 Attachment(s)
mi-o tot zis lumea ca nu am bagat destule poze cu batrana blondina..asa ca ...mai multe poze (mai noi , mai vechi ....)
|
Am vazuto aseara,arata bine,trage bine,suna bine turbo cand intra. :D
Intr-o zii am vazut si celelalte masinii ale tale parcate :) Arata bestial mitsu 3000GT :D |
10 Attachment(s)
alte poze
|
20 Attachment(s)
in ca o tura cu riscul de a se mai repeta cu cele de pe thread
|
20 Attachment(s)
sper sa ajunga pt cei doritori :) .....daca se mai doreste am sa mai caut unele.
|
In unele poza nu mai este priza aia de pe capota.....deci pana la urma mai ai priza sau nu???
Oricum foarte frumoasa masina.... |
unele poze dateaza inapoi pana prin 2003... da are priza de aer de prin 2006 in coace....necesita aer pe galerie si pe turbo..la coxuri inprelungate se in roseste. nu am pus-o pentru design, ci ca mi se inmuia toata instalatia electrica si antifonul de pe aripa interioara de la caldura :)
|
Quote:
|
Sper ca nu sunt prea nesimtit,masina e foarte misto,dar nu mai bine puneai tu o arhiva,pentru doritori,ca sa nu stam sa salvam fiecare poza in parte? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning