![]() |
Re: Donatii Piese E30 - toata Tara !
Quote:
|
Salutare!!! Are cineva un stop de spate, model ingust, partea dreapta?
|
1 Attachment(s)
se impiedica cineva de tablita asta de la alternator....e vorba despre un M10:cry:
|
Cine ma poate ajuta cu plasticurile din partea stanga la sofer,un torpedou si plasticurile de sub el din dreapta,si niste ceasuri bord......ms de ajutor
|
Am in minte un "proiect" si as avea nevoie de cateva piese defecte, care ar trebui aruncate in mod normal.
-disc/discuri de frana (crapate, tocite, ovalizate) (maxim 2 - nu am ce face cu mai multe) -disc ambreiaj / placa de presiune (de la cele care patinau rau, foarte tocite, crapate) -1,2,X bujii (arse, care nu functioneaza bine) Multumesc. PS:de preferat din Bucuresti ca sa pot veni dupa ele. Repet: doar piese defecte |
Care se impiedica de piese de m30??:o
|
vand sau dezmembrez orice piesa de pe m40b16 la preturi mici
https://www.facebook.com/groups/BMWB..._post_approved |
O sina de scaun poate cineva sa doneze ??
:rolleyes2 |
Eu donez motor 1.8 cu cutie si cardan functional dar cred ca cutia are o problema.r as dori niste suporti motor de 2.0 vanos de pe e36.daca se potriveste si de pe alt model nu stiu.ideea e ca imi trebuie pe urs si numa nu gasesc second
|
salut, am eu nevoie de debitmetru, carcasa filtru aer si inst. electrica. daca poti sa le pui la curier. as lua mot. cu totul, dar sunt departe. merci
|
o chiuloasa de M50 non vanos stricata, sparta are cineva pe aici?
|
Quote:
|
Salut!
Are cineva un bandou ( coltul de pe dreapta ) de bara spate FL, lampile de iluminare nr inmatriculare si o incuietoare torpedou (tot sistemul) ? |
daca se impedica careva de piese de motor 1.8 is si nu are ce face cu ele,il rog sa imi dea un mesaj privat,am nevoie pt un experiment,multumesc anticipat
|
Am si eu nevoie de o admisie m42 de urs. Donatie sau pe bani
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning