![]() |
Re:
PS: jantele alea chiar au fost facute SPECIAL pentru Dacia ? :roll:[/quote] Primele au fost fabricate in'91 la ELBA pt dacia :lol:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Da, jante de la C&C si restu' de la Renault, deci nu de Dacia.
Discutia noastra era despre tuning, nu despre badea John care-si pune jante de Dacia, Aro 10, sau mai stiu eu ce. Daca faci ceva, o faci cu cap. Cand pui jante de Dacia pe Oltcit, n-ai cap, regula aplicandu-se si invers. Asta se numeste improvizatie, din punctul meu de vedere PS: se scri OLTCIT, nu Olcit :wink: |
Dacia si Oltcitul se fabricau in Romania deci orice roman putea achizitiona pe oricare dintre ele , parca imi aduc aminte si acum[in'92 cand eram elev] cum stateam in statia de transport in comun privind autoturismele circuland pe soseaua din fata mea ,evident marea majoritate a auto' erau romanesti dar chestia interesanta este ca la 15-20[poate mai multe] de dacii trecea si un olcit.Nu este parerea ROMANIEI destula pt raspunsul acestui topic.Chiar asa sa fi avut ceva special Dacia de a fost achizitionata foarte mult mai mult decat Olcitul sau Olcitul sa fi avut ceva special de nu a fost achizitionat intr-un numar mai maricel decat de cei care locuiesc in orasul unde se fabrica olcitul[poate ca majoritatea lucrau la fabrica si aveau facilitati la achizitionare] :P SCRIU ''OLCIT'' NU ''OLTCIT'' PT CA ASA VREAU SI CARE ESTE PROBLEMA :roll:
|
sport argumentele tale lasa de dorit :lol:
dute cateva pagini inapoi sau ia topicul de la inceput si vei vedea ca nu avea rost sa mai postezi :lol: apropo cu faptul ca stateai pe marginea drumului sa faci autostopul la tramvai si vedeai mai multe dacii.... :lol: multi vad putini pricep :roll: |
Re:
Quote:
|
da ai user dar pare ca si cum nu ai fi tu sau nu e al tau. :wink:
lai facut la bascalie :roll: in final fiecare cu cei place,ce sa-ti mai spun. :roll: pe mine unul sa ma bata cu parul si nu aleg dacia nici sa stiu ca mor :twisted:inainte sa mor as mai striga inca o data ca e varza :wink: |
Re:
Quote:
|
Jeez, esti imposibil. Imi pui niste intrebari care s-au pus inca de la inceputul topicului.
Da, Dacia s-a vandut in MULT MAI MULTE exemplare decat Oltcitul, adevarat. Dar stii de ce? E greu sa realizezi motivul, nu? Dacia de cand se fabrica? Din ce an s-a inceput fabricarea Oltcitului si in ce an a stagnat ? De ce nu s-au vandut mai multe bucati de Oltcit? Pentru ca romanului i s-a bagat Dacia si pe gura si pe partea dorsala, deoarece, la vremea respectiva, in Romania nu se comercializa decat Kaefferul de la Volkswageg si vestitul Trabant, iar Dacia a fost primita la vremea respectiva drept o varianta mult mai buna. Doamne, ma apuc sa fac rezumat la tot topicu'... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
hai sa luam daciile din '80....94'' pe care cred ca le cunoastem cu totii si tot sunt mai multe fata de olcit.Nu cred ca regimul ceausist a interzis achizitionarea de olcituri :P
|
Re:
Quote:
|
:lol:
Ce-ai vrea frate? Sa-ti aduc devizele de la vanzari ? Sa fac sondaje de opinie ? Ce-ti spun eu mult mai credibil decat \"jante facute special pentru Dacia\". Hai s-o lasam balta, ca poate se creaza si \"Secta <<Daciotilor>>\" :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning