![]() |
Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION
Quote:
|
in locul la angel eyes poti sa faci altceva...de ex. sa pui lupa sau orice altceva dar nu angel :) ( doar parerea mea )
|
prietene deja am Farurile cumparate Is cu lupe pe faza scurta + proiectoare si au angel eyes
PS: Nu stiu exact cum o sa fie legat. pe pozitie sau ......... angels eyes pt ca firile cu mufa de la ele ies din far, si vin la un releu..... dupa montare o sa merg la un electrician :) Eu banuiesc ca vin legate pe pozitie :) |
1 Attachment(s)
Ce parere aveti despre jantele aceastea? renunt la Santa monica pt ele ?
Capace se gasesc de VW ? |
Imi plac mult mai mul jantele tale santa monica in comparatie cu aceste jante, e doar o parere:D
|
sunt de Leon Top Sport...cred ca sunt mai usoare decat ale tale...ca aspect mie mi se par la fel...cauta ceva 8j - 9j cu buza sau fara .
|
Dupa cum spune si Andutzu, jantele se numesc Speedline si cu ele veneau echipate Leon-urile 1M Cupra. Daca vrei sa vezi cum arata pe golf albastru, uitate in topicul meu, am avut acest model pe masina mea. Capacelele de pe capacele se pot schimba cu siguranta. Care plac mai mult? Ca si stare actuala imi plac mai mult Speedline-urile, insa daca daca SantaMonica-urile ar fii reconditionate ca la carte, atunci le prefer pe ele.
|
Raman la Santa monica , (o sa fie reconditionate pana la primavara)
|
Azi a primit Cadou un eleron R32 Nou Tzipla
|
dimineata o cedat ceva :(
cu treapta 1 - 2 nu pleca de pe loc... se accelereaza in gol. E clar vitezele 3 4 5 6 merg ok si R i ok Pedala de ambreaj ramane blocata jos. Am verificat nucile alea de la cutie (motor) nu se par sa fie sarite.. :) Marti ma apuc de ea :) |
kit ambreaj nou:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Trebuie desfacuta cutia si schimbata acea piesa, sau se poate merge la strung sa iti puna un nit nou ca de obicei el cedeaza. |
Quote:
si partea cu ambreiaju posibil ca trebuie aerisita pompa.... am schimbat pompa acu 3 luni. :) marti sper ca se desface masina....:D ma-i bine zis cutia... si daca am ceva surprize ambreaj volanta, placa de presiune rulment. Asta vad la fata locului` o seara frumoasa sa aveti` |
Quote:
mai nu ma-i |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning