Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/235642-golf-iv-1-9-ajm-variant-edition.html)

cristi.mk4 16-11-12 20:18

Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION

Quote:

Originally Posted by andutzu_com (Post 5250789)

Sincer sa fiu, Exact la asa ceva imi sta capu..dar momentan sa rezolv ce am in plan si sa instalez pe masina ce mi-am propus :) (bara noua, faruri angel eyes proiectoare om look in grila) poate chiar si capota

andutzu_com 17-11-12 09:53

in locul la angel eyes poti sa faci altceva...de ex. sa pui lupa sau orice altceva dar nu angel :) ( doar parerea mea )

cristi.mk4 17-11-12 10:30

prietene deja am Farurile cumparate Is cu lupe pe faza scurta + proiectoare si au angel eyes

PS: Nu stiu exact cum o sa fie legat. pe pozitie sau ......... angels eyes pt ca firile cu mufa de la ele ies din far, si vin la un releu..... dupa montare o sa merg la un electrician :)

Eu banuiesc ca vin legate pe pozitie :)

cristi.mk4 18-11-12 19:38

1 Attachment(s)
Ce parere aveti despre jantele aceastea? renunt la Santa monica pt ele ?
Capace se gasesc de VW ?

_Cox_ 18-11-12 19:55

Imi plac mult mai mul jantele tale santa monica in comparatie cu aceste jante, e doar o parere:D

andutzu_com 18-11-12 19:58

sunt de Leon Top Sport...cred ca sunt mai usoare decat ale tale...ca aspect mie mi se par la fel...cauta ceva 8j - 9j cu buza sau fara .

razvyrulz 18-11-12 20:30

Dupa cum spune si Andutzu, jantele se numesc Speedline si cu ele veneau echipate Leon-urile 1M Cupra. Daca vrei sa vezi cum arata pe golf albastru, uitate in topicul meu, am avut acest model pe masina mea. Capacelele de pe capacele se pot schimba cu siguranta. Care plac mai mult? Ca si stare actuala imi plac mai mult Speedline-urile, insa daca daca SantaMonica-urile ar fii reconditionate ca la carte, atunci le prefer pe ele.

cristi.mk4 19-11-12 07:01

Raman la Santa monica , (o sa fie reconditionate pana la primavara)

cristi.mk4 26-11-12 12:58

Azi a primit Cadou un eleron R32 Nou Tzipla

cristi.mk4 01-12-12 10:43

dimineata o cedat ceva :(

cu treapta 1 - 2 nu pleca de pe loc... se accelereaza in gol. E clar
vitezele 3 4 5 6 merg ok si R i ok

Pedala de ambreaj ramane blocata jos.

Am verificat nucile alea de la cutie (motor) nu se par sa fie sarite.. :)

Marti ma apuc de ea :)

bujuKYL 01-12-12 12:39

kit ambreaj nou:D

andrey_ 01-12-12 19:05

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 5269068)
dimineata o cedat ceva :(

cu treapta 1 - 2 nu pleca de pe loc... se accelereaza in gol. E clar
vitezele 3 4 5 6 merg ok si R i ok

Pedala de ambreaj ramane blocata jos.

Am verificat nucile alea de la cutie (motor) nu se par sa fie sarite.. :)

Marti ma apuc de ea :)

Din ce spui tu s-a rupt "furca" selectoare pentru vitezele 1 si 2
Trebuie desfacuta cutia si schimbata acea piesa, sau se poate merge la strung sa iti puna un nit nou ca de obicei el cedeaza.

cristi.mk4 01-12-12 22:39

Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 5269675)
Din ce spui tu s-a rupt "furca" selectoare pentru vitezele 1 si 2
Trebuie desfacuta cutia si schimbata acea piesa, sau se poate merge la strung sa iti puna un nit nou ca de obicei el cedeaza.

ms frumos andrey_ La asa ceva ma-m gandit ca e problema din cutie...... viteza 1 si a 2 nu actioneaza amsolut nimic. umbla teleleu maneta..

si partea cu ambreiaju posibil ca trebuie aerisita pompa.... am schimbat pompa acu 3 luni. :) marti sper ca se desface masina....:D ma-i bine zis cutia... si daca am ceva surprize ambreaj volanta, placa de presiune rulment. Asta vad la fata locului`

o seara frumoasa sa aveti`

vinyl 02-12-12 01:05

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 5269890)
ms frumos andrey_ La asa ceva ma-m gandit ca e problema din cutie...... viteza 1 si a 2 nu actioneaza amsolut nimic. umbla teleleu maneta..

si partea cu ambreiaju posibil ca trebuie aerisita pompa.... am schimbat pompa acu 3 luni. :) marti sper ca se desface masina....:D ma-i bine zis cutia... si daca am ceva surprize ambreaj volanta, placa de presiune rulment. Asta vad la fata locului`

o seara frumoasa sa aveti`

m-am nu ma-m
mai nu ma-i

bujuKYL 02-12-12 06:23

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5269992)
m-am nu ma-m
mai nu ma-i

:rolleyes2intelingetu!

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning