![]() |
Re: Boicot Benzinărie -> 21 ianuarie - ora 17.00 - Cablul Romanesc
Quote:
|
a mers prost ptr ca am fost putini. nu asa se face treaba.. :|
pacat, nu pot sa inteleg de ce nu se mobilizeaza lumea, vorbesc de cei care au timp si pot |
Eu nu inteleg ce era tare in gura nesimtitul ala cu fes de era angajat acolo.
|
Daca mai comenta mult cred ca il luau aia de la bidepa la bataie:lol::lol::lol:
Vorba ta TNG-ule putine masini!Pana ca si cand am fost prima data erau mai multe masini! P.S eMH a iesit cel mai bine:)) 5 pachete de tigari+ 3 brichete!!Daca te mai duceai la aia odata mie ca te lua la bataie:lol::lol::lol: |
Si aia de la BIDEPA, niste nesimtiti ! Dar ma rog... Ce pretentii sa ai de la unii ce au mai putine clase decat trenul personal...
|
Ma gandesc la o chestie: credeti ca data viitoare ne vom aduna mai multi sau mai putin decat in seara asta ? Sincer sa fiu, astazi ma asteptam sa fie mult mai multi !
|
Si eu dezamagit de prezenta slaba.... dar care a fost treaba la final cu pozele la comanda ,,politiei rutiere?"
|
Quote:
|
Probabil au vrut sa puna pe hi5 :))
Am strans 5 pachete de tigari si 3 brichete (dintre care una a ajuns la Dan ZYX). De fiecare data a fost asa. Chiar daca nu a mers bine protestul, am iesit noi cu ceva. A mai fost o data cand am facut poze cu Cheloo :)) |
Quote:
imi pare rau ca am ramas la facultate |
Mie imi pare rau de NAS ca se lua lumea de el din cauza masinii mele :P data viitoare poate se strang mai multi.Ma mai anuntati si pe mn ca eu iar uit.
P.S. Multumesc Theo |
Quote:
|
Lasa mah cum el a "ciordeles" un breloc si la facut uitata asa poti sa faci si tu!!!!:lol::lol::lol:
Da..de data aceasta am fost organizati ,dar nu au fost multe masini!Cand va fii urmatorul prostest SERIOS:2gun: |
Quote:
|
Eu tot trec pe la OMV-ul de aseara si ma iau la trante cu cretinul ala cu fes de facea poze.[/QUOTE]
Daca nu ai ce face cu timpul tau liber...n`ai decat.dar eu cred ca e mai ok sa il ignori.oricum nu are ce sa faca....pur si simplu facea pe interesantul ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning