![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Quote:
|
Quote:
Oricum esti nebun:D ... Pai yo cu fratzika suntem la lucru si tu itzi faci de cap?(ne-am mai si certat cu "bosu nostru" :twisted: ) Sa-ti fie rusine!!!! :ashamed: |
Quote:
A 3-a victima in cateva zile :),aseara tot asa pe la 10 dau de un Corado negru neimatriculat,ajung in spatele lui si vad ca o calca,atata am asteptat :),il depasesc pe la mol'u de la patinuar si mergem spre spital,ma uit in oglinda era undeva in spatele meu,a trebuit sa opresc la spital ca intrau niste masini in curte,de acolo pana la semaforul de la piatza blana,era verde,inca era in spate,am luat-o spre Calan,forja maxima,depasit cam tot ce era,pana in varfu dealului de abia se mai vedea in oglinzi,iar pana la intersectzia cu drumul spre Silvas l-am pierdut. :). Si apropo sa va zic si de prima victima care chiar a fost o victima la propriu,cred ca era vineri,eram la semafor la Artima,in fatza mea un golf 1 slabutz ca motorizare,eu am venit tare si am franat puternic inainte de semafor,cred ca asta l-a starnit :),vream sa merg la dreapta spre Biserica penticostala,la fel si el,bun,se face verde si vad ca o calca nervos :),binentzles ca in cateva secunde l-am depasit,am semnalizat ca o iau spre stanga chiar in fatza bisericii,curba aia urata de tot,am intrat tare,in spate aud un sunet de derapaj,cand ma uit in oglinda golfu n-a mai iesit din curba era undeva pe iarba,masina avariata,m-am oprit si cand a trecut pe langa mine toata troncanea si batea. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca m-a provocat,sa zica dupa aia ca m-a facut cu un golf 1 de 1.6 :). |
1 la mana...audi ala l-a facut si Muican de 2 ori (1.4 - 75 cai)
2 la mana...corrado ala nu are compresor ! felicitari...ai facut o masina cu aprox 80-90 cai ;) |
Quote:
Cum povestesti tu ba BAD-GUY zici ca tu esti din ciufast ciufurios:)) |
Quote:
In fine,ideea e ca daca cineva ma provoaca nu ratez ocazia,poate sa aibe si dacie :),scap repede de el. Asa victime am tot facut gramada pe Hunedoara-Deva,pana acuma M3'u ala din Deva m-a facut... Quote:
|
Quote:
|
Si Tudoran cu matizu s-a intrecut cu ala cu calibra preparata neagra si l-a depasit in drum spre Deva :) cu 4 oameni in masina. Ba Adi eu zic sa inveti ce-i cu frana aia ca la cum franezi tu dupa 4 curbe de silvas risti ramai fara frana. Merge f bine masinuta, pe hartie merge mai bine ca un VTS
|
Quote:
|
Aici se lasa cu provocari..............
|
Quote:
Cu 4 in matizu lu Tudoran Brand X :) o facut calibra aia "WRC" ???? Inseamna ca ori e obosita rau masina aia ori e obosita si mai rau :D Acuma dak imi aduc bine aminte calibra aia n-am vazut-o sa mearga cu mai multe de vreo 40....50 km/h in oras...poate consuma mult si de asta n-o calca ;) (poate n-am vazut-o eu) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning