![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
e lucrarea cu care a concurat la 4td!
|
Hai k deja ma enerveaza mentalitatea. :| Pai frate deseneaza ceva din imaginatia ta, sau copiaza la inceput, DAR NU DE LA ALTCINEVA, incearca sa iei o imagine de referinta, nu sa copiezi de la altii. In primu rand faci ceva ca sa postezi sa primesti comentarii bune sau rele, sa stii unde gresesti..ce rost are sa copiezi dupa altul, si sa tii desenele in dosar? Trebuie sa postezi, sa iti zica userii ce poti sa incerci sa faci mai bine.
|
Quote:
|
Bej, nu vreau sa te contrazic, dar parerea mea este ca poti copia de la altcineva LA INCEPUT, pentru a-ti forma LINIILE DE BAZA si eventual UN TIPAR dupa care sa faci viitoarele masini, pana iti formezi o mana sigura...sincer asa am inceput si eu, dar desenele respective stau la locul lor si NU vor fi puse undeva vreodata...:rolleyes2:oops::-)
|
1 Attachment(s)
Stiu ca hartia nu e buna :blahblah::blahblah::blahblah:
Greseli? |
in primu rand e foarte ciudata masina si e foarte greu sa iti dai seama daca e ceva gresit sau pur si simplu asa vrea sa fie:D oricum, pare km in cas masina, iar roata spate e cam ciudata :p
|
Pai la inceput facusem doar roata cu pixul si nu puteam sa sterg ce nu era bine :lol:, n-aveam de gand sa fac masina :D..., dar m-am pus sa fac o schita apoi pasiunea spre desen m-a vrajit si am terminat-o :lol:.. Masina ar fi un sedan foarte, foarte sportiv :D
Multumesc pentru comentariu :) |
5 Attachment(s)
salut. postez si eu 2 proiecte.....sper ca sunt bune;) lambo-ul asteapta sa-i fac spatele :D
|
nimeni nu zice nimic ?:cry::cry:pareri ceva ?
|
5 Attachment(s)
Salut! Frumoase desene , cu vedere in spatiu , frumos ce sa mai. Mam gandit sa-mi pun si eu niste desene facute acum ceva vreme , mai bine zis niste profiluri de masini:-P La cum arata desenele voastre , ale mele par de copil de gradinita dar incerc sa evoluez. Ce parere aveti? Sa ma las sau sa continui?Sper sa va placa
|
Treci pe la sectiunea tutoriale si vezi ce iti iese :-)
|
nuti face grjii, toti am inceput asa ... iti recomand sa renunti la jantele in 3 si 4 spite!
|
1 Attachment(s)
dacie facut in tipul orei de analiza cand ma plictiseam groaznic!8)
ii facuta pe coperta caietului,deaia are fundal galbejit! |
Arata foarte bine. Imi place.
|
4 Attachment(s)
Salutare la totzi !
Sunt nou pe aici shi am vazut shi eu niste desene. Shi eu am cateva desen unele facute mai recent altele mai vechi shi de un an :P. Am zis sa le pun sa le vedetzi shi voi sa va datzi cu parerea. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning