![]() |
Re: B 89 Wrc
pai da , s`a putut omologa usor pentru ca pe unele dacii a fost pus din fabrica motorul de golf 2 .
|
asta nam stiut
ms pt informatie |
Quote:
|
Quote:
Felicitari wrc pt ca ai transformat o masina de duzina in ceva deosebit si nu te-ai limitat la capace, eleroane si mai binecunosctulele impopotonari ale daciilor de vitan. |
Quote:
suzati offtipicul...oricum e terminat topicul asta...din cauza la atatia "experti" . |
se poate face curat in acest topic ;)
|
da se poate face curat
~no sa mai apar eu pe topic~:) o sa fiti bucurosi atunci:lol: |
era o vorba scoasa de un "inginer" la un Tuning Show 50% habarnavisti 20% Tampiti 20% pasionati 10%va tin in suspans ...ati umplut topicul asta numai de posturi idioate...
|
super masina imi spune si mie cat mar costa sa ii pun 4 prezoane?
|
Sunt cam offtopic dar....................
Curat ar trebui sa facem pe toate forumurile...............intai sa invete lumea sa scrie romaneste si apoi sa apara pe un forum..........la gara analfabetilor.Banuiesc ca nici moderatorii nu stiu prea bine ce si cum ex: numai pe aceasta pagina 1.sia in loc de si-a 2.m-ar in loc de m-ar 3.nam in loc de n-am A ..o sa se spuna.........nu cca nu stim sa scriem ci ....asa ses scrie in limbaj de net. |
grea matematica asta ... mai ales geometria
|
Quote:
|
arunca-i o cutie de vopsea pe masina drept semn :)
|
te-am vazut in seara asta prin giulesti,ce sa zic era sa intru intrun stalp unde e reclama la etor,
o masina de nota 10,sunet f frumos.......o adevarata bijuterie mai ales cum se aseaza la drum......aici e adevarata pasiune....luati de invatati,ai grija de ea si cine stie poate ne intalnim prin trafic;) atentie la franele bruste si soferi cu talente de buftea sa nu te pupe careva P.S:si nu ii baga in seama pe astia la care le cumpara parintii masina(nu vreau sa jignesc pe nimeni) |
O da cemi place ca eu vad zilnic bolidu meu preferat parcat in lateral fata de dispensar dar sunt foarte nedumerit cum de a infundat aripa laterala fata stanga am zis sa nu pun poze ca poate se supara :oops: :oops: dar oricum eu am mare satisfactie ca o vad zilnic reala:D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning