![]() |
Re: E36 - Bmw
White man :D
|
Si eu tot pe ALB merg :)
|
galben da sa fie folie neagra si p proiectoare
|
Marean....eu sunt cu extremele....galben....roshu dar pisik este f frumoasa alba...miezul janteleor negru...folie...faruri, stopuri negre...piele alba la interior..MAI ZIC?????? Sau deja te-am bagat in amanet?????
|
are gaini destule sa faca schimburi :lol:
|
alb :D
|
Sefule,in prima ipostaza as spune alb dar nici acel galben din prima poza nu este de dat la o parte ai iesii din tipar cu aceasta culoare...sper sa faci alagerea corecta si sa fii multumit...bafta!
|
10-2 pana acum :D:D:D...sincer si eu tot la un alb...cu farurile galbene :D si proiectoarele galbene ma gandeam :D:D:D
cu jantele de tabla vopsite rosii :D..cauciucul cu talonul alb :D:D:D... acum sunt un dubiu :D:D:D...daca sa pun bara de m sau nu !!!... am posibilitatea sa o las blana din amortizoare...sau sa cumpar bara m :D:D...nuj daca masina ar avea farmec cu bara stock :D:D:D... parca mai bn o las asa cum e acum... de inalta...iau bara m...proiectoare :D... iar la primavara o mai las 3 cm p fatza si inca 3 pe spate:D |
Quote:
NU ARE FARMEC CU ELE NEGRE :D:D:D:D:D |
3 Attachment(s)
Eu zic +1 GALBEN ca al lui jakalu:)
eu a-si prefera asa prin simpul fapt ca nu au multi |
GALBEN GALBEN GALBEN ----- YELLOW DAKAR!Parerea mea.Asta as alege eu.
|
eu tot pe ALB merg ;)
|
Mareane zic Galben, albe sunt pisici peste tot, dar galbene sunt rare, sa fie ceva mai excentric asa
|
marian sxl: https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...w/page-36.html SPUNE-MI SI MIE O PARERE PE FORUM TE ROG FRUMOS !!!!!:lol:...esti mare panarama...ai dat sa vada fetele masina lu marean care este,si cum va fi ajunge mititica:D...gata ai pus-o o sa iti blocheze "gainile" contu de mess,sa vezi ce le programezi la intalniri:"de la 2 la 3 burn cu maria;de la 5 la 6 cerce cu ioana;de la 8 la 9 pauza de mec-mcFISH;)":lol:
yo zic sa te dai pe alb ca e senzatie,daca te mai combini si cu folia aia race yellow si mai frumos,o buzita neagra si stopuri U.S style si ai rupt stilu' la pisica:D daca stai sa te gandesti galben am mai vazut cateva is-uri class II,si nu e chiar cine stie ce,dar pisica alba nu stiu sa vi vazut p la noi(or exista dar eu unu nu am vazut)...oricum depinde si de tine dar albu ar arata mortal pe pisi8) |
4 Attachment(s)
Quote:
si m-am hotarat am vazut atatea pareri :D:D...eu tot spre alb ma inclinam,dar parca si galbenul acela e frumos :D..insa nu stiu cum arata...am zi de zi exemplul unei masini alb mat :D bmw e46 m3 care sincer arata mortal :|:|:| ..............e SEX MASINA :D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning