![]() |
Re: Road Kills & Top Speed
mi se pare cel mai tare hothatch... focus st...
|
4 mil impozit mai e inca? auzisem ceva de vreo 9... si peste 3000 cmc vreo 20. dar asa am auzit...
daca vrei neaparat ma interesez ca stiu vreo 2 pers care au asa ceva..sau vezi ca pe forum tre sa fie cate unu prezentat care a pus si pretul... |
pai mie mi se pare mai tare CTR (dar shhhhh sa nu vada tre) ... si dupa aia GTI, si S3 (din cauza pretului, dar are alte materiale) si ST si R26, Cupra samd.
|
ti se pare, daca nu e rautate inseamna ca esti prost informat. la focus st pica mai ceva ca la vag turbinele si din cate-am inteles au fost si ceva scandaluri ca nu scoate motorul cat zic ei pe hartie.
nu, nu vreau sa zic ca ctr e za queen (nu e) dar n-are legatura cu asta, cat despre gti, zi despre orice altceva, s5, r8tdi, passat 2,0 tdi (exagerez) ORICE numai nu de gti. |
ce mah tre, te oftici ca s-a vandut mai mult. :)
stii ca am respect pt CTR, dar ai vazut ca cam toti calaseaza GTI aproape. tu iei anu asta CTR ala sau ma mai minti mult? vezi ca mai citesc "posesorii" de CTR (sau posesoarele... :P ) si nu ai ce sa le prezinti. |
M-ati disperat cu hatch-urile voastre! Deocamdata tot cea mai smechera masina la ploiesti e o berlina!:lol:
|
[QUOTE=bogdan_wrc;1385118]4 mil impozit mai e inca? auzisem ceva de vreo 9... si peste 3000 cmc vreo 20. dar asa am auzit...
[QUOTE] Asa auzeam si eu inainte scoruri din astea de zeci de milioane impozit la ce depaseste 2000cmc...dar m-am interesat si nu e chiar asa...;) |
Quote:
da am mintit, nu vreau ctr, vreau logan. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ieri pe dn1..mai ducea...:lol:
|
Quote:
|
Quote:
nu shantzule...era cu a 5-a... |
Sigur nu era a 6-a? :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
intr-a 7-a la 250 limitat..:shock:
:nospam: p.s. aceasta ``emisiune`` este un pamflet, si trebuie tratata ca atare. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning