![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Quote:
Multumesc. La anu, cand e posibil sa o vand o sa te anunt :-) |
dami te rog un meaj privat cu totalu de bani care iai bagat in ea cu tot cu pretzu masini dak vrei ms anticipat
|
poze cu interioru ???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:lol: nu nu fac misto :lol: 10x pt aprecieri :oops: . Masina e stock in interior ... nu are modificari ... doar ce am pus pe forum, pedalierul de rs4 si ornamentele interioare la praguri de la oettinger.... si un mic woofer, ca sa fie .... Alte modificari nu are la interior ... imi place asa cum e :D Vroiam sa-i pun o navigatie originala audi, dar cand am vrut eu nu am avut de unde sa fac rost, iar acum ca au aparut pe forum oameni care aduc la preturi ok, nu mai are rost investitia pt ca, precum am spus vreau sa o vand la anu. In rest ... nimic deosebit la interior ... |
am urmarit tot topic`u este pur si simplu suberba masina, cel mai frumos A4 din Romania...superba:D bafta in continuare
|
Quote:
|
te`ai gandit la noua masina ? :d
|
Intr-adevar un A4 superb,care are si un motor pe masura..Degeaba face lumea un A4 ca asta daca e 1.9 TDI..caaah! :shock:
|
Quote:
Quote:
Multumesc :-) . Eh, la motor ar mai merge ceva, si masina e mai grea, dar na ... :-) |
Quote:
|
Quote:
Asta asa e :lol: |
WWWWOOOOOWWWWW DUUUUDDDDEEEEE !!!! Cel mai frumos Audi pe care l-am vazut in RO!!! Super tare frate.Sa ai grija de ea!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:07. |
- Copyright 2026 4Tuning