![]() |
Re: Renault Clio Symbol PH1 - B-199-AND
Arata bine. Cate leduri are smd-u ? Pune-ti si in spate la nr :-)
|
1 SMD - 4 leduri
O sa pun si in spate la numar dar altadata..am cumparat decat 2. |
In fata se vede mai incet pt ca ai farururile matuite, dar la numar se va vedea bine :)
|
1 Attachment(s)
Farurile matuite? :shock: Unde?Cand?Cum?
Eu nu am observat ca sunt matuite.. |
Quote:
|
Credeam ca zici ca sunt matuite in sensul ala :D
La varianta cu schimbatu`l botului nu cred ca se va pune in practica Liviu.. La anu as vrea sa iau alta masina si asta sa ramana lui tata :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Inca o parcare din poligon :D
https://www.youtube.com/watch?v=AI5tq9TBNiA Data viitoare o sa fac altfel de clipul :D + 2 poze :arrow: |
3 Attachment(s)
Aa..si am uitat ceva :D
Din nou becuri Xenondar de data asta mai puternice. Se poate vedea diferenta intre cel stock si cel xenon. |
Bossule vezi k induci lumea in eroare, becurile alea sunt halogene;) poate au o putere ceva mai mare. Vezi ca este posibil sa iti arda sigurantele de la faza scurta, am avut si eu pe farurile vechi becuri de genul asta si la 2 saptamani imi prajea siguranta:!:
Xenonul este ceva mai complicat Bafta! |
Sunt becuri care imita Xenonul ;)
Am mai avut ceva de genu..dar mi s`a ars cel pe stanga de faza scurta..si le`am pus pe cele originale..dar mi se pareau mult prea "chioare" cele originale.. Si am hotarat sa iau din nou.. Daca se mai ard..o sa pun bani sa iau instalatie xenon..am vazut ca nu este scumpa. |
Mai ai de invatat cu parcarile alea :lol: Iar cu becurile nu-ti bate capu.... cat dai pe doua becuri acuma, mai se arde (cum ai zis si tu) iar iei altele, strangi putin si pui xenon! Atunci sigur o sa vezi diferenta... De permis cand te apuci? De scoala adica... Stii ca ai voie sa incepi cu 3 luni inainte de 18 ani, nu? :)
|
Da stiu..la anu prin vara...cam asa :)
Dar o sa ma duc acum de curand sa fac niste ore si prin oras .. ca m`am saturat sa merg prin poligoane..si drumuri in afara orasului. :rolleyes2 |
hai mestere sa iti dau eu xenoane adevarate :lol:
|
Ai PM ;)
|
Unde e poligonu asta man?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning