Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

Lupy 19-10-05 17:08

mai am o saptamana si o sa fiu fericit :D \"o sa fiu in randul oamenilor\" :D

DASCALUGABRIEL 19-10-05 18:55

CAPRI

de vindut nu-l vind nici in ruptul capului,chiar de stau si mor de foame in casa ,de dat nu-l dau!ce m-am dilit?il caut 10 ani muncesc la el 2 si dupe ce-l pun pe roti sa se bucure altul de el?mai degraba ii dau foc! :evil: :twisted:

Lupy 19-10-05 23:05

N-a intrebat nimeni daca il vinzi .... daca poti,pune si tu niste poze cu al tau .

DASCALUGABRIEL 19-10-05 23:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lupy\"
N-a intrebat nimeni daca il vinzi .... daca poti,pune si tu niste poze cu al tau .

vezi la pagina nr.8 a forumului,acolo vei gasi pozele!

florin_cars 20-10-05 00:52

am stat la taclale cu Dascalu pe YM si ne-am amintit d eun site deblelea pt Ford..si nu numai.

www.cncheads.co.uk

trageti cu ochiul pe akolo :shock: si care va permiteti, bagati si mana in buzunar, care nu, k mine, incercati sa furati oarece tehnologie de pe akolo si aplicati-o la voi insiva, ma rog, :oops: :lol: la motoarele masinilor voastre :twisted:

mi se pare fantastic k doar din chiulase sa ai asha mare castig :shock:

Lupy 20-10-05 19:30

Este foarte tare frate .... masinutza ta ( batranika)

DASCALUGABRIEL 20-10-05 21:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lupy\"
Este foarte tare frate .... masinutza ta ( batranika)

MY pride and joy! :D :D :D
halitoarea (de timp ,pasiune,si ceva banuti)lu tata!

cosmineloo 23-10-05 14:52

nu le vindetzi oameni buni
futetzi-va in ele, ca au scaune confortabile

codrin44 23-10-05 20:55

personajul negativ.......
nu tre sa fii suparat ca ale tale au 25cm de namol pe ele,face bine la reumatism

cv-03-btf 24-10-05 17:03

OK.. gata merge net-ul............
Ce s-a schimbat cat am lipsit.....????!! ..oameni noi ..idei noi... Apropo..
Sunt interesat sa modific instrumentele de la bord tip fibra optica . In acest sens mi-am procurat ace indicatoare optice dar am probleme cu obtinerea unei mai bune calitati a cadranului.Am luat legatura cu o cunostinta care mi-a propus 2 variante :
Prima ar fi lipirea pe un disc de plastic a unei folii de culoare neagra si decuparea cifrelor cu un ploter , varianta pe care am incercat-o cu rezultate relativ bune .
A doua varianta ar fi prin serigrafie , varianta cu rezultate mult mai bune dar si un pret pe masura . Practic pretul este dat de confectionarea unei matrite dupa care costurile de productie scad.
As fi curios cati dintre DVS sunteti interesati de aceasta idee ,eventual ca sa contribuim la confectionarea unei matrite.

cosmineloo 24-10-05 21:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"codrin44\"
personajul negativ.......

cu buget redus........

DASCALUGABRIEL 25-10-05 19:37

serigrafie

ma intereseaza proiectul! suna interesant!ace din fibra optica cadrane albe
ce mai la deal la vale i am in! :D

cv-03-btf 26-10-05 17:04

vine valul imi ia capri -ul....casa de la costinesti....

Am primit pachetul ...........intradevar poti sa-ti faci o parere despre cum a fost.. dar se rezolva

MIHAIG 28-10-05 20:42

new entry

1 Attachment(s)
Inca un Capri intra in club! 1983, 2000 cc 4 in linie. Deabia de acum incepe distractia. Pentru inceput interior si exterior. Astept sfaturi si sugestii. V-am salutat!

cosmineloo 29-10-05 12:33

Re: new entry

Quote:

Originally Posted by \"MIHAIG\"
Inca un Capri intra in club! 1983, 2000 cc 4 in linie. Deabia de acum incepe distractia. Pentru inceput interior si exterior. Astept sfaturi si sugestii. V-am salutat!

si reclamatzii! bine ai venit pe aici. mi-ai zis ceva de un capri dezmembrat. avea motorul de 2000 sau 2,3?
da-mi te rog un bip ca nu mai am nr tau.

All times are GMT +2. The time now is 19:48.

- Copyright 2026 4Tuning