![]() |
Re: E36 - Refreshed
A venit timpul să dăm cărțile pe față !
1.Obligatoriu schimbă tipsul ala, dpmdv arată foarte urât! 2.Stickerele alea sunt total aiurea pe mașină, cel puțin dracusorii ăia și mai ales cel de pe ușița de la rezervor dau impresia de cocalar, făra supărare, te cunosc personal si știu că nu este cazul! 3.Nări de facelift obligatoriu negre, e păcat de shadow line! 4.Semnalizările alea sunt cel puțin urâte și problema asta se poate remedia cu costuri destul de scăzute. 5.Pleoapele de la faruri nu arată chiar bine dar dacă ție iți plac e ok la fel si proiectoarele nu sunt pe gustul meu dar sunt ok ! 6.Numerele mergeau prinse doar cu bandă dublu adezivă, suruburile alea arată urât, poți sa mai lucrezi puțin și la contur nu pare șters cum trebuie ! 7. Bara spate ar merge schimbată cu una Oem de Mpack sau cel puțin vopsit difuzorul ala negru matt! 8.Bandourle sunt ok dar cred că ar da mai bine negre! 9.Stickerul cu Midnight mi se pare cel puțin exagerat de mare, ai putea să îl înlocuiești cu unul mai subtil ! Nu trebuie să ți cont de ce am scris eu aici, sunt doar lucruri care le-aș modifica eu la mașină, dacă ție iți plac e ok, asta contează! p.s : Pe viitor nu iți mai poza jantele lângă cele ale lui Hmm, nu capteaza deloc atenția :-P |
Quote:
I-am mai spus si eu sfaturile astea ...dar fara efect ! La meeting i-am propus sa-si ia coupe sa renunte la sedan .... fara efect ! :lol: Poate tu ai succes; succes ! |
:)) nu dau eu sedan-ul pe coupe... ca-s mai rare sedanurile aranjate :D
@ crysty - de acord cu absolut tot ce ai zis. Sunt in plan toate dar probabil abia in primavara inainte sa intre la vopsit, bara spate m, evacuare faina cu 2 iesiri, grila + nari facelift negre, bandouri negre, semnale smoked and so on... semnalele si inca niste chestii faine, detalii, o sa vina foarte curand :D |
nu da sedanul, sunt mult mai putine aranjate decat coupe-urile :D
bandourile nu mi se pare ca dau urat in culoarea masinii, semnalele ar merge smoked, tipsul nu e ce trebuie, daca vrei iti donez eu unul cu 2 iesiri nefolosit :-) difuzorul spate nu e urat, dar eu as pune unul stoc in culoarea masinii, da senzatia de cur ridicat, mai ales cu LTW, sau o bara M cu totul. narile, negre, iar jantele mi se par mult mai grave decat celalalte (masina din poze), buza e considerabil mai lata, si mie imi plac buzele :lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
P.s : cui nu îi plac buzele ?:lol: |
pe masina lui chiar dau bine bbs-urile, chiar daca sunt fooooarte comune.
sunt misto gotti-urile, dar puteau fi si oz futura, fara buza tot degeaba :lol: |
Quote:
Mieeeeeee MUAHAHA!!!!!!! |
Nici nu stiu ce ma fac la iarna fara jante cu buza pe masina :)) inchid ochii pana ajung la masina si ma bag in ea. Cred ca la inceputul lu' noiembrie sau poate o mai lungesc pana in decembrie daca nu se raceste prea tare vremea.. pun jantele de iarna.
Ma gandesc sa vopsesc si style 37 alea pe care le tin de iarna rosii sau roz la misto :)) |
Quote:
Deja vorbim de altă ligă când zici Oz Futura! Quote:
|
Quote:
Mă gândesc sa le vopsesc cumva... dar nu m-am hotărât încă la o culoare :D |
eu am pus tablele pe 15 de iarna (de la 8.5/10 j), si mi-e rusine de masina mea :lol:
desi din profl da bine cu jante negre negre, la primavara cred ca o dau pe black (jante, folii toate geamurile, faruri etc) masina fiind hellrot...hmmm pana atunci fast forward in masina :lol: |
Sunteti slabi toti .... numai eu am jante de iarna pe 19 cu profil de 30 :lol::lol:
On : masina e foarte tare ! mai rezolva detaliile .. incepe cu toba aia :shock: |
Quote:
Quote:
|
parerea ta...am vazut cateva e36 si e46 afara, hellroturi si imola cu jante negre, late....istorie!!!
scuze de off :D |
Quote:
Astea de zici tu aveau cumva și buzele polishate ? http://i56.tinypic.com/2d9639e.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning