![]() |
Re: Peugeot 407
Da..un pic..o sa imi faca o consola centrala imbracata in piele iar in sapte o sa fie un woofer..Am vrut sa imi montez wooferul intre ele, dar nu e spatiu destul..
|
deci ... mai e de lucru ... nu atat.. sa ne asteptam la tot ce`i mai uimitor :))
succes in continuare la finalizarea ei |
Avion, cu motor .... ;)) Ce pot sa zic.... FRUUUUUUUMMMOOOOOSSSSSS ! :lol:
|
Ce bine arata cele doua scaune. Idea cu woferul e foarte buna, am vazut pe net un RS4/RS6 in aceasi configuratie, adica in spate la fiecare spatar al locurilor din spate era cate o boxa imbracate intro cutie din carbon (sau imbracata in folie) . Arata splendid, dar din pacate nu mai gasesc pozele :(
p.s. cine stie, poate le gaseste Mihai mai repede ca mine :-) :oops: |
Ma primiti si pe mine in familie.....am un Peugeot 407 (model 2007) Silver.....Pt inceput imi trebuie niste Jante....sa zicem pe 18". Le mai ai...sau le-ai vandut? Care-i treaba cu jantele astea mai mari.... in ce sens afecteaza tinuta de drum si suspensiile....?? Nu vreau sa am probleme :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Attachment 546306
eram prin trecere... si am zis ca poate ti`e dor de ea:)) ..prea frumos da cu distatierele alea... |
:) saracutza :P
|
ar trebui sa treci pe la ea sa nu`i fi fost frig asa dezbracata:)).... tocmai s`a linistit o furtuna pe aici ... stau prin zona :D
|
Quote:
spy pics :shock: |
Nu stiu ce o sa-i mai faci la masina asta:) deja ai "suprasolicitat-o":D
Golful inca n-a patit nimik? |
Cred ca de Golf inca nu s-a atins,dar pun pariu ca nici mult nu mai are ;))
|
Pai la Golf am vopsit prelungirile si i-am pus folie :P.. As vrea sa umblu la motor la aia...Evacuare, admisie si soft..si un pic de muzica
|
Mai e de munca la 407? :D Oare ce iese din el? ...
Bomba pe 4 roti? |
Pe 12 il scot..Deci mai e o saptamana.. :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning